Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak szinte mar elvarjak a lanyoktol, hogy "nyafogjanak"? Miert van ez?
Legalabbis az ismeroseim koreben veszem ezt eszre. A hobbym miatt egesz gyakran van serulesem. Lovagolok egy neveletlen lovat ezert gyakoriak a bor egesek, esesek volt mar toresem is. Ma reggel is tortent egy baleset, de felalltam es ultem vissza a lora. Erre az ismerosom nem tulzok, 5 percenkent kerdezte, hogy biztos nem faj-e nyugodtan pihenjek. Ennyire furcsa, ha valaki nem fordit kulonosebb figyelmet ezekre?
Pedig nem vagyok egy fius lany, de megis furcsaljak a dolgot.
Áááááááááááááá, ne is mondd.
Feltörte egy cipő a lábam, erre a páromnál egész családi kupaktanács gyűlt össze, hogy most ilyen krémet kenjenek rá, vagy olyan krémet, meg kötözés meg minden, de bírok-e menni, meg most mi lesz.
Esküszöm jobban kétségbe estek egy francos vízhólyag miatt, mint én. Én se csinálok nagy felhajtást a sérülésekből, mondjuk törésem még nem volt, de ha megvágom a kezem vagy beütöm a lábam megyek tovább én is, nem foglalkozok vele.
Szóval nem furcsa, ha valaki "kemény" lány létére.
szerintem nem várjuk el.
nem is ismerek olyan lányt, nőt aki nekiállna nyafogni ha valamije megsérült.
szerintem csak bejössz az ismerősödnek vagy egy papucs alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!