Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a nők, akik elvárják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik elvárják, hogy a pasinak legyen lakása, kocsija, pénze, szintén rendelkeznek ezekkel?

Figyelt kérdés

Az elvárások három nagy csoportra bonthatóak (külső, belső, anyagiak):

Jó kinézet: mindkét nemnél fontos.

Személyiség, intelligencia: mindkét nemnél fontos.

Megfelelő anyagi helyzet: csak a férfinál fontos.

Mit tudnak adni a nők a kieső harmadik csoport helyett?

2013. szept. 26. 16:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 A kérdező kommentje:
Hölgyeim, öreg milliárdosokkal vagy ostoba, bunkó pasikkal kell lenni, hiszen ha két kategóriában tudsz valamit nyújtani a háromból, akkor csak kettőt illendő elvárni. A pénz ugye konstans, így marad az intelligencia VAGY a jó kinézet.
2013. szept. 26. 17:08
 42/90 anonim ***** válasza:
66%

40!

Igen, mert ezzel lehet megtartani a nőt. Ha nincs ajándék, akkor keres magának más balekot.

2013. szept. 26. 17:08
 43/90 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom,hogy egy olyan nőt se engedek be a csinos kis házamba akit nem szeretek,nem akar házimunkát csinálni,nem akar dolgozni,és nem akar gyereket nevelni.
2013. szept. 26. 17:09
 44/90 anonim ***** válasza:
23%
Nekem ne tanácsolgass, nem nekem vannak ilyen problémáim hanem neked. Én megtaláltam a párom.
2013. szept. 26. 17:10
 45/90 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nekem problémáim vannak? Egy általános jelenségre hívtam fel a figyelmet, egy kicsit el kéne vonatkoztatni az én személyemtől (és nem mellesleg a tiédtől). Ezt úgy hívják, hogy absztrakció.
2013. szept. 26. 17:11
 46/90 anonim ***** válasza:
49%
Köszönjük Emese! :)
2013. szept. 26. 17:13
 47/90 A kérdező kommentje:
Akinek annyira alacsony az intelligenciahányadosa, hogy nem tud érdemben hozzászólni az adott témához (gondolok itt a qrzy nevű felhasználóra), az kérem, hogy keressen egy hasznosabb elfoglaltságot, mint az oldal felhasználói élményének és hasznosságának rontása. Köszi!
2013. szept. 26. 17:14
 48/90 anonim ***** válasza:
7%
Boldog hozzászólok majd 5 év múlva írjatok ha bukott a vagyonotok 70%-a váláskor. :D
2013. szept. 26. 17:14
 49/90 anonim ***** válasza:
33%
Semmilyen jelenség sincs. Az egyik barátnőm egy buszsofőrrel jár, a másik egy felszolgálóval. Te a modellvilág+ bulvár nőcikről beszélsz mert ez a célcsoportod. Nem a felszínes csajokra kellene nyomulni, ennyi.
2013. szept. 26. 17:15
 50/90 anonim ***** válasza:
25%

Pfff jah mert a sok no aztan ugy el van anyagilag kenyeztetve hogy hihetetlen... hat en egy rakat csoro anyukat latok.

Meg egy rakat csoro part...

Igen, ismerek kitartott noket. De nem ez a jellemzo!

Nah meg vannak a karrieristak akiknek nem a ket szep szemukert/cicijukert van BMW a segguk alatt, hanem mert megkerestek az arat...

Ha a kioktatast nekem irtad akkor nem esik le hogy nem neked szolt a komment, hanem a szingli rinyalo pasiknak akik mindent a nokre kennek meg a penzre...

Pont arrol van szo hogy nem kell milliardosnak lenned hogy nod legyen - ELVEGRE HA EZ IGY LENNE MAR KIHALT VOLNA AZ EMBERI FAJ!

2013. szept. 26. 17:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!