Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a nők, akik elvárják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik elvárják, hogy a pasinak legyen lakása, kocsija, pénze, szintén rendelkeznek ezekkel?

Figyelt kérdés

Az elvárások három nagy csoportra bonthatóak (külső, belső, anyagiak):

Jó kinézet: mindkét nemnél fontos.

Személyiség, intelligencia: mindkét nemnél fontos.

Megfelelő anyagi helyzet: csak a férfinál fontos.

Mit tudnak adni a nők a kieső harmadik csoport helyett?

2013. szept. 26. 16:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/90 anonim ***** válasza:
39%
Nem veszekszem. De nagyon idegesít.
2013. szept. 26. 17:52
 72/90 anonim ***** válasza:
45%
70-es azt kell mondjam már a stílusod alapján sem vagy az esetem és nem jönnék össze veled. Ha milliárdokkal rendelkeznél akkor sem! És ezzel megint csak megerősítettem, hogy pénzzel normális lányt aki érez is irántad, nem kapsz.
2013. szept. 26. 17:54
 73/90 anonim ***** válasza:

Engem is sok minden idegesít ezen az oldalon.A valós életben is.A nőkkel és a férfiakkal.

De nem állok le veszekedni.Feleslegesen idegesíted magad.

2013. szept. 26. 18:07
 74/90 anonim ***** válasza:
38%
17:54, nekem teszel szívességet ha nem jössz össze velem. Nekem meg a felszínes, anyagiasn és önző libák nem az eseteim, úgyhogy kvittek vagyunk.
2013. szept. 26. 18:10
 75/90 anonim ***** válasza:
18%
:D 'anyagias' ? kösz hogy ismeretlenül megítélsz. Semmit nem tudsz rólam, sem pedig az életemről. Ha kiderülne, hogy alapítványnál dolgozom és beteg gyerekekkel foglalkozom, gondolom néznél egyet! Ennyit az önzőségről. Nem veszítek veled sokat. mondhatni semmit.
2013. szept. 26. 18:17
 76/90 anonim ***** válasza:
Üzlet és pénzügyek kategóriába kellett volna tenni ezt a kérdést :DDD
2013. szept. 26. 18:30
 77/90 A kérdező kommentje:
Multidiszciplináris kérdés, de itt több válasz jön.
2013. szept. 26. 18:45
 78/90 anonim ***** válasza:
a 60 válasz egyharmadát a 70%os tette ki :D
2013. szept. 26. 18:48
 79/90 anonim ***** válasza:
9%

"nem a haja a szexi hanem a nagy vastag tökéletes farka, drágám."

Most bizonyítod, amit évek óta tagadnak a nők. A pénz meg a farok méret nem számít szerintetek. Te meg folyamatosan ezzel jössz. Legalább a női társaidat ne égetnéd.

2013. szept. 26. 18:54
 80/90 anonim ***** válasza:
58%
csak a farokméretről beszéltem, pénzről nem, te agytröszt, tanulj meg olvasni. Én sohasem tagadtam, hogy számít a farok méret + hogy használják, úgyhogy engem te ne általánosíts. Én tiszta lapokkal játszom. Amúgy nem tudom mi van akkor ha számít. Ha egy csaj tág mint az égbolt az neked is számít, nekem elhiheted.
2013. szept. 26. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!