Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik elvárják, hogy a pasinak legyen lakása, kocsija, pénze, szintén rendelkeznek ezekkel?
Figyelt kérdés
Az elvárások három nagy csoportra bonthatóak (külső, belső, anyagiak):
Jó kinézet: mindkét nemnél fontos.
Személyiség, intelligencia: mindkét nemnél fontos.
Megfelelő anyagi helyzet: csak a férfinál fontos.
Mit tudnak adni a nők a kieső harmadik csoport helyett?
2013. szept. 26. 16:32
21/90 anonim válasza:
Te se éltél még együtt nővel :S Pók lecsapása? Szemben egy tavaszi nagytakarítással? De tényleg ... Sosem írtam még ilyet, de szánalmas vagy :SSS
22/90 anonim válasza:
'pók lecsapása' :D ezen behaltam. De Uraim, akkor ellehet menni homibárba és lehet csávókkal kapcsolatot kezdeni. Mi a gond? Nektek van szükségetek ránk. Akkor meg nem kell ez a lenéző hangnem. 26/N
23/90 anonim válasza:
Azok a nők akik ezt elvárják olyanok is, nem szabad velük összejönni és ennyi..szánalmasak
Mondom ezt nőként.
24/90 anonim válasza:
Nekünk nincs szükségünk rátok. Néha jól jöttök. :D
35/f
25/90 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet a szoba kifestésével? A bútorok tologatásával? Stb? Ha ezek nem lennének, akkor sem érne fel a tavaszi nagytakarításod több tízmillió forinttal.
2013. szept. 26. 16:58
26/90 anonim válasza:
akkor nem kell p*ncira, cicire, simogatásra vágyni, hanem egyedül kell lenni vagy férfivel. Nem kell a rinya.
27/90 A kérdező kommentje:
Én csak azt mondom, hogy mindenki azt várja el, amit ő is tud adni...
2013. szept. 26. 16:58
28/90 anonim válasza:
Nem tudom, ti hány évente költözködtök, de valószínűleg ritkábban ...
29/90 anonim válasza:
Mosok, takarítok, néha jön valami nő és kész. :)
30/90 A kérdező kommentje:
Az rinya, ha valaki felhívja a figyelmet egy ilyen mértékű igazságtalanságra? Ez nagyon jó érvelési taktika, tényleg.
2013. szept. 26. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!