Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik elvárják, hogy a pasinak legyen lakása, kocsija, pénze, szintén rendelkeznek ezekkel?
Az elvárások három nagy csoportra bonthatóak (külső, belső, anyagiak):
Jó kinézet: mindkét nemnél fontos.
Személyiség, intelligencia: mindkét nemnél fontos.
Megfelelő anyagi helyzet: csak a férfinál fontos.
Mit tudnak adni a nők a kieső harmadik csoport helyett?
Altalanossagban irtam a csorosagot - akinek nem inge ne vegye magara tudod...
De ha meg nem vagy csoro akkor mit hisztizel? Nem azt mondod hogy csak azoknak van nyero ugyuk, akkor a sajat logikad szerint nyertes vagy!
Dugj meg par fullos buxat aztan hagyjuk ezt az egeszet.
Jah amugy ez meg total jo pelda sajat magad ellen: penzzel se tudsz not szerezni nag bumm. Marad a masik ket kategoria ami valoszinuleg fejlesztesre szorulna...
Csak tudod a gerenda meg a szalka...
1) Nem hisztizek, hanem egy általánosan felmerülő problémára hívom fel a figyelmet. Tényleg akkora képtelenség egy kicsit a konkrét esetek szintje FELETT gondolkodni?
2) A 'saját logikám' a formális logika, és eddig még senkinek nem sikerült megcáfolni a hozzászólók közül.
3) Olvasd el az első pontot megint.
Mostantól azt kérem, hogy csak az válaszoljon, aki képes releváns és konstruktív választ adni. Természetesen örülök, ha valaki nem ért egyet velem de ennek ellenére észérvekkel jön, és nem a) a saját hibáit akarja rávetíteni az én - amúgy a kérdés szempontjából irreleváns - helyzetemre, vagy b) csak személy elleni támadásokat tud produkálni.
Én nem várom el :). 28 éves, anyjával lakik (mondjuk külön szinten, de akkor is), nincs kocsija, pénze sem túl sok, de szeretem, és kész.
Én csak a házimunkás részhez szólnék hozzá: az egy dolog, hogy lehet alkalmazni bejárónőt, de a legtöbb férfi elvárja, hogy a nő csinálja meg, akkor is, ha mindketten dolgoznak. Ráadásul az előbb felsorolt elvárások nem mindenkinél ugyanolyan fontosak, pl. hány olyan sörhasú, kpaszodó baromállat van, aki elhagyással fenyegeti az asszonyt, amiért az felszedett 5 kilót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!