Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs barátom? És miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom? És miért viselkednek velem így a többi lány?

Figyelt kérdés

17/L

Nem vagyok csúnya, vékony vagyok és középmagas, de soha nem volt barátom. Tudom, hogy nem csak a külső a lényeg hanem a belső is. Normális lány vagyok. Miért nincs barátom? Pedig szemzenk velem meg köszönnek is olyanok akiket nem ismerek. Az osztályból is van 3 fiú akik egész normálisan viselkednek velem ha a nagymenő kis királylányok nem lássák őket, beszélgetnek velem meg minden hasonló, de amikor megjelennek akkor már meg sem szólalhatok, mert az katasztrófa lenne. Az osztályban sajnos velem nem menő beszélgetni. A lányok meg mindig méregetnek engem:(

Tudom hogy még nem vagyok elkésve semmivel, de azért jó lenne egy barát. Már minden velem egy korú lánynak volt legalább 1 barátja. Légyszi ne írjatok privit.

Hosszú sötétbarna hajam van, zöld szem és fehér bőröm van.

2013. szept. 26. 16:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mért nem akarsz privit amikor minden tökéletes amit leírtál magadról...

Válaszoljak is vagy kihagytál valamit ami elijeszt mindenkit, vagy a többi lány miatt nem mernek kezdeményezni.

2013. szept. 26. 17:07
 12/14 A kérdező kommentje:

nem ijesztek el senkit sem, csak valamiért utálnak a lányok és onnantól szerintem a fiúk is.......de tényleg semmivel sem bántottam őket, nem vagyok elvont sem és folyamatosan

lenéznek:(

de tényleg ha nincsenek ott akkor még ki is nyissák nekem az ajtót előre köszönnek valamelyik még ilyen beszélni szeretnék veled de nem tudom, hogy hogy kezdjem beszélgetésbe elegyedik velem, olyan össze-vissza beszélget velem, meg néznek órán folyamatosan és ha rájuk nézek akkor mondják, hogy ne őket bámuljam hanem a tanárra figyelek.

2013. szept. 26. 17:18
 13/14 A kérdező kommentje:
nem szeretném és kész, azért mert én itt nem szeretnék senkivel sem beszélgetni, bocsi tényleg:)
2013. szept. 26. 17:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Feljössz egy fórumra, de nem akarsz beszélgetni? Azért remélem érzed a lényeget...
2013. szept. 26. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!