Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom? És miért viselkednek velem így a többi lány?
17/L
Nem vagyok csúnya, vékony vagyok és középmagas, de soha nem volt barátom. Tudom, hogy nem csak a külső a lényeg hanem a belső is. Normális lány vagyok. Miért nincs barátom? Pedig szemzenk velem meg köszönnek is olyanok akiket nem ismerek. Az osztályból is van 3 fiú akik egész normálisan viselkednek velem ha a nagymenő kis királylányok nem lássák őket, beszélgetnek velem meg minden hasonló, de amikor megjelennek akkor már meg sem szólalhatok, mert az katasztrófa lenne. Az osztályban sajnos velem nem menő beszélgetni. A lányok meg mindig méregetnek engem:(
Tudom hogy még nem vagyok elkésve semmivel, de azért jó lenne egy barát. Már minden velem egy korú lánynak volt legalább 1 barátja. Légyszi ne írjatok privit.
Hosszú sötétbarna hajam van, zöld szem és fehér bőröm van.
Az ilyen kérdésre nem kell "miért"-nek lennie, mert van akinek szimplán így alakul!! Épp nem jött szembe veled a szőke herceg, akinek te pont tetszenél, és aki pont tetszik neked.
Nem igaz, hogy minden veled egykorú lánynak volt már barátja.
Amúgy nézd meg, nem koszosak, foszlottak, régiek-e a ruháid, nem csapzott-e a hajad, vannak-e pattanásaid, mennyire vagy csinos (sokszor a kissrácok a külsőségekre mennek). Mennyire vagy okos? Mennyire vagy humoros? Mennyire tudsz igényesen társalogni?....
anyum a legnagyobb divatmániás és én is szeretem a divatot, úgyhogy mindig jól öltözködök, pattanásaim szerencsére nincsenek, a hajam ápolt csak hamar begöndörödik, ezért sokszor kell fésülnöm. Nem vagyok büdös, a körmeim is ápoltak és a fogaim se sárgák. Nem vagyok az olyan aki szeret a középpontban lenni, de szeretek beszélgetni.
Mindig 4-3 közötti tanuló voltam, vagyis csak a gimiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!