Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasságkülönbség! Hali, szerintetek egy 189cm-es fiú és egy 154cm-es lány nagyon durván néznek ki vagy inkább helyesek?
Figyelt kérdés
A lány vállig majdnem elér, de magassarkúban szépen eléri a vállat illetve picit még magasabbra is elér olyankor.2013. szept. 24. 13:54
11/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos :)
Ezaz ugralj a pusziert meg...olyan cuki :D
12/18 anonim válasza:
ha sztárokat nézel akkor Josh Duhamel 192 cm magas a felesége 161
13/18 anonim válasza:
hat ha boldogok vagytok akkor hajra!
nekem ez mar tul sok, mar utasitottam vissza csajt 25 cm kulonbseg miatt
14/18 A kérdező kommentje:
Közöttünk 25 cm van ha magassarkút vesz :D De sokaknak igaza van, hogy ennél nagyobb problémánk ne legyen soha az életben :)
2013. szept. 24. 14:46
15/18 Amado atya válasza:
Egyik munkatársam -az előző munkahelyemen- 201 cm magas volt.
A barátnője pedig 150. A mai napig együtt vannak, irtó aranyosan néznek ki egymás mellett, és a magasságkülönbségük miatt sosem problémáztak. :)
16/18 anonim válasza:
Az ismerőseimnél ekkora a különbség, de úgy, hogy a lányon már eleve van egy 8centis magassarkú.
Nagyon aranyosak együtt, folyton nevetnek, látszik mennyire szeretik egymást. :)
17/18 anonim válasza:
Micsoda véletlen egybeesés, én is 154 vagyok a barátom pedig 189 cm :) és én is szoktam "ugrálj a pusziért" játékot játszani :D :D :D
18/18 A kérdező kommentje:
Ő szia barátnőm :D
2014. jún. 5. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!