Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ciki" az, ha egy lány magasabb a fiúnál? Illetve mi az a magasságkülönbség, ami még nem "ciki"?
Figyelt kérdés
Azért írtam idézőjellel, mert szvsz lényegtelen, hogy ciki-e, vagy nem ha szeretik egymást. Azaz nem is ciki, csak az átlagostól eltérő...2011. jún. 18. 17:08
1/8 anonim válasza:
Nekem ez fontos, szóval nekem nem sok kívánságom van, alapvetően nem érdekel a külső, de nálam alacsonyabbal nem lennék együtt,mert zavarna a dolog.
2/8 anonim válasza:
ha titeket nem zavar, akkor nem az
3/8 anonim válasza:
nem kezdtem ki soha nálam alacsonyabb lánnyal (bár a 189-es magasságomnál fogva a lányok 99%-a alacsonyabb nálam).
Szerintem ha nem is "ciki" ahogy írtad, de valahogy olyan fura szerintem... legalábbis engem zavarna
5/8 anonim válasza:
szerintem azt akarta írni hogy magasabb lánnyal nem kezdett még:D
6/8 Lotti04 válasza:
Szerintem nagyon gáz!!!!!!!!De komolyan!
7/8 anonim válasza:
Sajnos itt a vad keleten annak számít...épp ezért kilátástalan harc az ismerkedés nekem 178cm magasságommal...(jóval magasabb lányok jönnek be)
8/8 anonim válasza:
külföldön csomó ilyen párt láttam már,ott nincs ez a beszűkült tudat,hogy ciki
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!