Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 centi magasságkülönbség a lány javára számít valamit egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ő 175 cm magas, nagyon szeretem, de nem gáz ez külső szemmel nézve, hogy magasabb?
17F
2011. okt. 19. 12:17
2/5 anonim válasza:
Ez alig feltűnő. Amúgy pedig nem gáz semmi, ami a párnak nem az. De mivel kérdezted szerintem zavar, ha szereted ha nem.
3/5 Fke válasza:
nem.
ne vegyél fel tűsarkút, aztán kész.
nbem fog érdekelni senkit.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, itt a szereteten,érzelmeken volna a hangsúly.
5/5 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten izgalmas, ha egy lány kicsit magasabb a fiújánál. 2 centi alig látszik, én biztos megpróbálnám vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!