Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasságkülönbség! Hali, szerintetek egy 189cm-es fiú és egy 154cm-es lány nagyon durván néznek ki vagy inkább helyesek?
Nem gáz. Szerintem aranyos.
Egyébként meg nem azon múlik az egész, meg nem azt kell nézni, hogy hogy néz ki együtt a páros, hanem, hogy mennyire jönnek ki jól és mennyire szeretik egymást.
Felesleges fennakadni a külsőségeken, ne kövesd a nagy többséget, ha boldog kapcsolatot szeretnél.
bocs, de mindig a magas haverom beszólása jut eszembe:
"Azért jó, mert állva leszop" :)
Amúgy nem gáz, max nektek csók meg hasonló miatt. (Az ágyban is lehetnek problémák, bár bevallom fantáziámban már előfordult extra alacsony csaj...)
Barátnőm 161 én 190 cm vagyok, a vállamig ér, sosem volt gondunk.
24-29
"ugrálj a pusziért"
De aranyos :D Sok boldogságot nektek!
" "ugrálj a pusziért" nevezetű játék" - ez irtó cuki :'DDD
egyébként én is ismerek ilyen párokat, akiknél 30 cm-es különbség van és igazából fel se tűnik... matematikailag kivitelezhetetlen az a mondás, hogy "állva is lesz-p" (és elég csúnya is ez a beszólás)
az unokatestvèrem kb 190 cm magas, a csaja meg kb 150 cm. a derekàig èr. ùgynèznek ki egyutt, mintha tesò a kis kutyàjàt sètàltatnà.
de a ti esetetkben nem vèszes! a csajszi hordhat bàtran magssarkùt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!