Srácok, nektek mennyi az a max magasságkülönbség ami nem ciki? A lány javára :D
Figyelt kérdés
Illetve összejönnétek veletek egymagas,vagy úgy pár cm-rel magasabb csajjal? Főleg a 180cm körüliek válaszát várom.Köszi.2013. aug. 30. 19:05
1/13 anonim válasza:
miért ne most vagyok 180 de még növök elég rendesen :)
2/13 anonim válasza:
Én 180 vagyok,+ 5 centi belefér.Felette elég furcsa lenne és zavarna
3/13 anonim válasza:
nekem mindegy.. max. azt mondom, hogy te a magas, én a pici, szemmagasságban a cici
4/13 Christiano Ronaldo válasza:
178 centi vagyok, a lány maximum annyival lehet magasabb mint ahány centire fel tudom zselézni a hajamat hogy egymagasnak tűnjünk.. szóval úgy 3-4.
5 ha megígéri hogy csak lapos cipőbe jár ha velem van.
5/13 anonim válasza:
182 vagyok. Engem zavarna, ha magasabb lenne nálam a lány, de ha mámorosan belehabarodnék, akkor nem hiszem, hogy felfigyelnék rá.
6/13 anonim válasza:
Volt már velem egymagas barátnőm (190 cm) és szerintem egyáltalán nem volt ciki, de, ha a lány nálam 10-20 cm-el magasabb akkor már picit zavarna.
7/13 anonim válasza:
Ilyen névvel csak fúkat keressél.
8/13 anonim válasza:
soha a büdös életben nem láttam még nálam magasabb nőt se. fura lenne. a kisebb lányokat szeretem amúgyis, egy nő legyen kicsi és törékeny.
204 cm vagyok.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..én úgy 181-3cm között vagyok..és most szóba jönne egy 180cm magas srác..mindig a magasságon bukik a dolog kb :D
2013. aug. 30. 19:11
10/13 anonim válasza:
Tőlem 210 is lehet,max majd többször viszem lassúzni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!