Egy lány legyen kezdeményező vagy inkább ne? Pl ha tetszik neki egy srác, akkor elhívja valahova, vagy valami. Nem lenne ciki? Vagy inkább ne, és várja meg amíg a fiú nem lép.
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 01:41
2/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, nyugodtan kezdeményezhet a lány is!
3/15 A kérdező kommentje:
ne örülnél neki? ha a lány oda menne, hogy aranyosnak tűnsz .. stb.:)
2013. aug. 9. 01:44
4/15 anonim válasza:
miért lenne ciki? abszolúte nem az
5/15 anonim válasza:
én örülnék neki,jó lenne ha végre egyszer nem nekem kéne lépni
6/15 A kérdező kommentje:
ti srácok örülnétek, ha a lány is kezdeményezne? és mivan ha a fiú nem-et mond ? :(
2013. aug. 9. 01:45
7/15 anonim válasza:
Célozgass neki, ne mond ki rögtön mit szeretnél..
/Ha nemet mondana az úgy is kiderül ha nem veszi a lapot/
8/15 anonim válasza:
Engem speciel zavarna. Adja meg a megfelelő jeleket, de azért oda ne jöjjön. Csak ha szexet akar, akkor viszont jöjjön is.
Szerintem egyébként vérciki, ha a lány zsírozza le a dolgot. Egyértelmű, hogy ki fogja hordani a nadrágot és még az illúzió is elveszik. Mondjuk a nagyon félénk, önbis fiúcskáknál ez bejöhet. De Vérciki.
9/15 A kérdező kommentje:
hogy célozgassak, nem annyira szoktunk beszélgetni. hogy utaljak rá? adjatok tippeket légy szíves:)
2013. aug. 9. 01:48
10/15 A kérdező kommentje:
Persze nem úgy gondoltam, hogy lerohanom, és követelem hogy vegyen feleségül.
2013. aug. 9. 01:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!