Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ciki, ha egy 15 éves lánynak...

Ciki, ha egy 15 éves lánynak egy 30 éves körüli férfi tetszik? Ez jelent valamit? (Az illető nem sztár)

Figyelt kérdés

2013. jún. 21. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Az gáz
2013. jún. 21. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
15 éves fiúként annó nekem is tetszett a 30 éves biosz tanárnőm! És szerelmes voltam bele, elvettem volna feleségül. Aztán persze az ilyenekből nem lesz semmi, plátói a dolog, majd idővel találsz korban hozzád illő srácot és elfelejted a 30 éves férfit! És nem jelent semmit természetesen!
2013. jún. 21. 20:43
 3/8 A kérdező kommentje:
(Lány vagyok)de az a baj, hogy eddig mindig az idősebbek tetszettek.A korombelieket vagy pár évvel idősebbeket (kb 2) azokat éretlennek tratom
2013. jún. 21. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
majd kinövöd
2013. jún. 21. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Barátnőm is ilyen. :) Engem nem zavar ha idősebb fiúkkal van, ő dolga. Meg nem az a fajta hogy elrontsa magát..

15/L

Egyébként megtudhatnám mi a keresztneved kezdőbetűje? :)

2013. jún. 21. 20:47
 6/8 anonim válasza:
persze. apakomplexust
2013. jún. 21. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Jajj ezek az apakomplexusos hülyék :D Nem tudjátok mi az igazi szex, drágáim! :D

Nekem 15 éves koromban sokkal idősebb pasim volt és azóta is idősebb pasijaim vannak. Jelent-e valamit? Persze! Azt, hogy az érettebb pasikat szereted, ennyi. Nem kell ebbe többet belemagyarázni.

2013. jún. 21. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Irigylem a srácot. Én 23 vagyok, de mivel aki nem ismer általában 16-17-nek néz, így érthető, ha észre sem vesznek a tini lányok. :(
2013. jún. 22. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!