Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy lány legyen kezdeményező...

Egy lány legyen kezdeményező vagy inkább ne? Pl ha tetszik neki egy srác, akkor elhívja valahova, vagy valami. Nem lenne ciki? Vagy inkább ne, és várja meg amíg a fiú nem lép.

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 01:41
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Nekem biztosan nem lenne gond, ha lány kezdeményezne, sőt, örülnék. A fiúk gyakran túl félénkek. Ha nem akarsz kezdeményezni, adj valahogy egyértelmű jeleket, amikor csak tudsz. Nézz a szemébe meg ilyenek...
2013. aug. 9. 01:50
 12/15 anonim ***** válasza:
ha kicsit kezdeményező attól még nem fog leesni a karika gyűrű az ujjáról.
2013. aug. 9. 01:59
 13/15 anonim ***** válasza:

10.

Pedig, mi fiúk pont ezt szeretjük xD

2013. aug. 9. 07:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Én szeretném, ha egy lány kezdeméynezne végre, de utána már én szeretném iránítani a dolgokat, mert én olyan fiú vagoyk, aki eléggé szeret parancsolgatni, nem akarok papucs lenni.
2013. aug. 9. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:
14, mekkora paprikajancsi vagy! :D Ő menjen oda hozzád, csinálja meg a "nehezét", hogy aztán majd parancsolgathass neki, irányíthasd :D igazi vezér vagy te barom :D :D
2013. aug. 10. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!