Egy lány legyen kezdeményező vagy inkább ne? Pl ha tetszik neki egy srác, akkor elhívja valahova, vagy valami. Nem lenne ciki? Vagy inkább ne, és várja meg amíg a fiú nem lép.
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 01:41
11/15 anonim válasza:
Nekem biztosan nem lenne gond, ha lány kezdeményezne, sőt, örülnék. A fiúk gyakran túl félénkek. Ha nem akarsz kezdeményezni, adj valahogy egyértelmű jeleket, amikor csak tudsz. Nézz a szemébe meg ilyenek...
12/15 anonim válasza:
ha kicsit kezdeményező attól még nem fog leesni a karika gyűrű az ujjáról.
13/15 anonim válasza:
10.
Pedig, mi fiúk pont ezt szeretjük xD
14/15 anonim válasza:
Én szeretném, ha egy lány kezdeméynezne végre, de utána már én szeretném iránítani a dolgokat, mert én olyan fiú vagoyk, aki eléggé szeret parancsolgatni, nem akarok papucs lenni.
15/15 anonim válasza:
14, mekkora paprikajancsi vagy! :D Ő menjen oda hozzád, csinálja meg a "nehezét", hogy aztán majd parancsolgathass neki, irányíthasd :D igazi vezér vagy te barom :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!