Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják a nők azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a nők azt, hogy csak nekünk pasiknak kell küzdeni értük? Fordítva miért nem lehet?

Figyelt kérdés

Sok beszélgetésnél fordult elő ez és a csajok mondták hogy igen is küzdjön érte egy pasi.De viszont ő ezt nem tenné meg.

Kérdem én?!Fordítva miért nem lehet?

Lehet ez ismerkedésnél és párkapcsolatban is.Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Mert nekem az,hogy én küzdök egy lányért mert ő "elvárja ezt" de ő nem csinál semmit,akkor keresek mást.

Szerintem itt is kétoldalú a dolog.Neki is akarnia kell,és tenni érte!

2013. szept. 10. 12:44
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Hogy jól esett kiírni?Nem igazán.Még mindig bántja a lelkivilágom a dolog.Mondjuk megfogalmazni se igazán tudom mi bántja a lelkem.De ez az alapja.
2013. szept. 10. 14:09
 32/40 anonim ***** válasza:

Időpont ma 13:58

aha, ez érdekes felvetés. most akkor jön a kérdés:

elmész egy buliba, megtetszik egy pasi. Mit csinálsz? Vársz... akkor az a vonat már elment.

Egyébként lereagálva: Nektek nem nyuszi férfira van szükségetek. Nekünk magabiztos nőkre.

Vagyis, ha neked tökös férfira van szükséged, megvárod míg kezdeményeznek. Ha nekem egy magabiztos nő kell, akkor én várok míg kezdeményeznek. Azaz soha nem lesz semmi.

Szerencsére már egyre ritkább, hogy csak kimondottan a férfi kezdeményez. Régebben (pl. mikor még a leendő apóstól kellett megkérni a lány kezét), akkor még nem volt szokás a nőknek udvarolniuk. Most már természetes.

Ez egy olyan fajta változás mint régen, a nőknek nem volt szavazati joguk, semmibe nem vették őket, tárgyként kezelték. Jött múlt az idő, ugyanolyan rangúak lettek mint a férfiak.

Ahogy öregszünk, úgy változnak az idők. Most már egyre ritkább lesz, hogy a férfi kezdeményez, egészen addig, míg nem lesz köztudottan arányos a társadalomban, hogy mindig az kezdeményez, aki akar valamit.

2013. szept. 10. 14:12
 33/40 anonim ***** válasza:

"Szó se róla,szeretek flörtölni.Szeretem kidumálni a csajokat a bugyijukból.Szóval felfog és fel is áll az olyan csajokra akiknél nem kell hónapokat udvarolni.Megjegyezném,hogy már ritka az,hogy egy nő várna addig! "

Csak most fogtam fel, amit írtál 2 oldallal korábban. Akkor most mi a fene van...? Normális, intelligens, odaadó nőt akarsz magad mellé, de te az ócska p*csákra hajtasz, akik odaadják magukat az első randi után? Hát ebben meg sajnos nem tudunk segíteni. Inkább ne is írj többet, mert egyre szánalmasabbá válsz. A normális lányokat nem a bugyijukból kell kidumálni, te észhuszár...

2013. szept. 10. 14:16
 34/40 A kérdező kommentje:

Miért baj az,hogy élvezem az életet miközben keresem az alkalmas partnert?

Huszárnak huszár vagyok,dehogy észhuszár azt kikérem magamnak.

2013. szept. 10. 14:18
 35/40 anonim ***** válasza:
Hát de könyörgöm.... :DDD Mit vársz az ilyen szintén életet élvezni akaró "nőktől"? Csak fejemet fogom rajtad...
2013. szept. 10. 14:22
 36/40 anonim ***** válasza:
k.jó kis beszélgetés volt... érdekes volt látni a nők hozzáállását.
2013. szept. 10. 15:01
 37/40 A kérdező kommentje:

Nem csak ismerkedésnél gondolom ezt.Hanem párkapcsolati szinten.

Tudom vannak kivételek,és érdekes módon itt mindig van olyan válaszoló akinek mintaférj és mintafelesége van.

Viszont én ezt eddig sosem tapasztaltam.

Viszont megcsaltak...

Nézem én magamban.Akiért érdemes azért küzdök.Na de ne várja el,hogy én teszek meg mindent.Egy kicsit a nőnek is tenni kell a dolgokért

2013. szept. 10. 15:22
 38/40 anonim ***** válasza:
Az kezdeményezzen, aki akar valamit, nemtől függetlenül. Ha pedig érdemes a dolog egy komoly kapcsolatra, akkor úgyis az lesz belőle. Én is úgy jöttem össze egy lánnyal anno, hogy rámírt, pedig én látásból is alig ismertem, de eldumáltunk és pár hét után kapcsolat lett a vége. Magyarul, ez a szinte ismeretlen csaj felkeltette az érdeklődésem, és egyre jobban megszerettem. Mondjuk elég csúnya vége lett a nagy szerelemnek, de ez más téma. Volt olyan is, hogy én kezdeményeztem, az a kapcsolat egy fokkal jobb volt, de még mindig nem az igazi. Csak az a lényeg, hogy ne legyen tolakodó az ember, na annál rosszabb nincs...
2013. szept. 10. 15:41
 39/40 anonim ***** válasza:
Már elnézést kérdező, de lehet hogy téged nem akarnak meghódítani a csajok. Had döntsék már el, szerintük megéri-e harcolni érted. Eszerint fognak cselekedni.
2013. szept. 10. 16:14
 40/40 anonim ***** válasza:
Mert elkényeztettük a nőket.Araboknál nem így van például.:)
2013. szept. 11. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!