A pasiknak miért nem fontos a házasság? Miért van az h. gyereket akarnak esetleg idő múltával de házasságot nem mert abban nincs semmi, úgy gondolják csak 1 papír és ennyi? Nem lehet ezen a gondolatán az illetőnek sehogy sem változtatni, jól mondom?
Furcsa dolgok ezek. Manapság már sajnos nem divat a házasság, és sokak számára ez nem több, mint egy papír. De ez hülyeség. Tény és való, hogy a házasság kötöttség, a válás meg macera. De! Én konzervatív vagyok ilyen szempontból. Én igenis férjhez szeretnék majd menni, mert én nem fogok a pasimnak gyereket szülni, csakis a férjemnek.
Az emberek manapság szerintem nem szeretnek felelősséget vállalni a másikért, és ha problémák vannak egy kapcsolatban, könnyen továbblépnek, ahelyett, hogy megoldanák a problémáikat. Azt hiszik, mással jobb lesz. Pedig nagyon sokszor nem. A lényeg, hogy a mai világ arról szól,hogy "én, én, én", nekem mindenből a legjobb jár, mert "megérdemlem". Ha valami elromlik, nem megjavítani kell, hanem "újat venni". És ez a kapcsolatokra is igaz. Szerintem ez a jelenség nagyon szomorú. Nem akarok ilyen lenni, és mindent meg is teszek majd, hogy kiküszöbölhessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!