Albán-magyar házasság?
Ne viccelj.
Élőben láttad már?
"Van egy albán nemzetiségű barátom...Én független vagyok,nincs gyermekem,sem baráti kapcsolatom."
Tehát konkrétan nem vagy vele egy párban, (nem jöttetek össze) és már feleségül akar venni? illetve gyerekeket?. Ez vicces. (Vagy csak Én nem tudom értelmezni az egészet.)
senkiről nem akarok rosszat mondani, de balkáni ember volt a férjem. volt, hogy agyrázkódásig vert, gyalázatos lekezelő nyelvezettel beszélt velem, és a gyerekkérdést is úgy beszélte meg velem, hogy saját kezűleg tépi ki belőlem a gyereket, ha teherbe merek esni.
az albánok is durva világból származnak szerintem, tisztelet a kivételnek, mert biztos van.
hogy jutott eszedbe idegennel ismerkedni?
nem megbántani akarlak, hidd el, de én félnék egy déli keleti embert magamhoz engedni
máris terhes vagy?
természetesen tartsd meg a gyereket, ő nem tehet arról, hogy már elkezdődött az élete, ugyanúgy élni akar, mint te.
ha nem akar gyerekkel együtt, akkor jobb is, ha szétmentek, csak rosszabb lenne neked is, a picinek is.
államok között meg gyerektartást perelni nem lesz könnyű
kérdés az is, hogy Koszovóba küld-e gyerektartást, tartja-e a kapcsolatot a gyerekeivel? mert ha nem, akkor rólad, és a te gyerekedről ugyanígy nem fog gondoskodni.
a gyermeket tartsd meg, nincs jogod az élete felett rendelkezned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!