Albán-magyar házasság?
ez a kaland egy ártatlan gyermek életébe került.
ha te is úgy fogod fel, hogy nem véletlenül alakultak így a dolgok, vedd tanulópénznek.
vond le a következtetéseket, amik fontosak a te szempontodból, és tényleg, de tényleg soha ne kövesd el újból a most elkövetett hibáidat.
ugyanis sokat elkövettél.
azért köszönjük az őszinteségedet, a bizalmadat.
vigyázz magadra, várd ki türelmesen a partnert, aki neked való
szia! alban vagyok! es lany!
kerlek szepen fogadj meg egy jo tanacsat! alban ferfival ne kezdj :D foleg ne kosovoi albannal!
nekemis alban lesz majd a ferjem (18 evesen ferjhez fognak adni) de en alban vagyok,nekem alban ferfi melett a helyem.
viszont europai lany nembir alban ferfival. az csak eroltetve megy,annak meg sose nem a jo a veg!
kedves une te dua shum
te honnan tudsz ilyen szépen magyarul?
itt nevelkedtél?
mi az hogy hozzáadnak valakihez? mennyi idős, akihez férjhez fogsz menni? édesapádat szereted? édesanyádnak milyen sorsa van? hány gyermekes családban nőttél fel?
mesélj légy szíves, persze csak akkor, ha nem léptem bele a lelkivilágodba túlságosan
Tök hülye v.gy mar bocs...
1)nem a mi kulturan
2)rettentö aggresszivak az albanaok tapasztalatbol beszelek mert nagyon sok albant ismerek es eletveszelyesek
3)Koszovo,Albania,Macedonia ezek mind eletveszelyes helyek de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!