Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Albán-magyar házasság?

Albán-magyar házasság?

Figyelt kérdés
Van egy albán nemzetiségű barátom,feleségül akar venni,és gyereket is szeretne tőlem.Szerintetek belemerjek vágni ebbe a kapcsolatba?Ő Olaszországban lakik,elvált,van két gyereke Koszovóban... Én független vagyok,nincs gyermekem,sem baráti kapcsolatom.Mit tegyek???
2011. ápr. 4. 23:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok,a gyereket nem tudom megtartani,mert méhen kivül kezdett el fejlődni bennem...ez most nagyon fáj,de talán nem véletlen....biztos oka van..most még nagyon fáj,de majd tul teszem magam ezen is...közben össze vesztem vele,már nem tartom a kapcsolatot,ilyen ember nem kell nekem...jó,erről nem ő tehet,hogy a terhességem így alakult..de majd lesz valahogy...még kezdhetek uj életet,mert igy akkor már nincs gyerek sem...mert elkell veteni,nem tudom igy megtartani...
2011. ápr. 11. 18:06
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

ez a kaland egy ártatlan gyermek életébe került.

ha te is úgy fogod fel, hogy nem véletlenül alakultak így a dolgok, vedd tanulópénznek.

vond le a következtetéseket, amik fontosak a te szempontodból, és tényleg, de tényleg soha ne kövesd el újból a most elkövetett hibáidat.

ugyanis sokat elkövettél.

azért köszönjük az őszinteségedet, a bizalmadat.

vigyázz magadra, várd ki türelmesen a partnert, aki neked való

2011. ápr. 12. 11:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

szia! alban vagyok! es lany!

kerlek szepen fogadj meg egy jo tanacsat! alban ferfival ne kezdj :D foleg ne kosovoi albannal!

nekemis alban lesz majd a ferjem (18 evesen ferjhez fognak adni) de en alban vagyok,nekem alban ferfi melett a helyem.

viszont europai lany nembir alban ferfival. az csak eroltetve megy,annak meg sose nem a jo a veg!

2011. júl. 19. 04:30
 14/18 anonim ***** válasza:

kedves une te dua shum

te honnan tudsz ilyen szépen magyarul?

itt nevelkedtél?

mi az hogy hozzáadnak valakihez? mennyi idős, akihez férjhez fogsz menni? édesapádat szereted? édesanyádnak milyen sorsa van? hány gyermekes családban nőttél fel?

mesélj légy szíves, persze csak akkor, ha nem léptem bele a lelkivilágodba túlságosan

2011. júl. 19. 07:00
 15/18 anonim ***** válasza:
szivesen valaszolak minden kerdesedre. csak irjal nekem privit. nem biztas hogy mindenki kivancsi ezekre :D
2011. júl. 19. 14:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia, en bosnyak vagyok, nem alban, de ismerem az albanokat, sok hasonlosag van koztunk mentalitasban, kulturaban stb...en szinten nem tanacsolom neked, h osszejojjel vele, nem fogom kifejteni most, mert hosszu lenne, de hidd el, h 90 % h nem lennel boldog, egyszeruen tul sok kulonbseg van mentalitas teren, erre ujbol es ujbol ra kell jonnom. Nekem is bosnyak lesz a felesegem, habar ez nem 100 % de biztos, h balkani szarmazasu, mert nagyon nem hiszem, h egy nem hasonlo kulturabol szarmazo lannyal boldog hazassagban tudnank elni, mindeket fel szemszogebol. 26/f Amugy nagyon sajnalom, h a gyerek sajnos mehen kivul kezdett el fejlodni, es akik itt bas z ogatjak, h o tehet errol, azok fogjak be nagyon gyorsan, mert o SEMMIT sem tehet arrol, h mehen kivulire sikerult a terhessege, eleg megterhelo, es szomoru dolog ez, egyesek meg nem hogy egyuttereznenek velem hanem tamadjak, mert buz1, primitiv bunkok. tssssssssssss
2011. okt. 1. 00:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Tök hülye v.gy mar bocs...

1)nem a mi kulturan

2)rettentö aggresszivak az albanaok tapasztalatbol beszelek mert nagyon sok albant ismerek es eletveszelyesek

3)Koszovo,Albania,Macedonia ezek mind eletveszelyes helyek de te tudod.

2011. okt. 22. 09:13
 18/18 anonim válasza:
Az albánokról nagyon rossz hírek terjengenek. Ez mind hülyeség. Minden nemzetnek megvannak a maguk "rosszai". Nekem nagyon sok albán munkatársam van és egyik legjobb barátom albán nemzetitégű.Én hozzámennék egy albàn férfihez, mindegy hogy különbözik a vallásunk és a kulturánk, persze amelyiknek komolyak a szándékai. Nagyon csalàdcentrikusak és odaadóak, volt alkalmam megismerni őket.
2018. okt. 14. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!