Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a nők azt, hogy csak nekünk pasiknak kell küzdeni értük? Fordítva miért nem lehet?
Sok beszélgetésnél fordult elő ez és a csajok mondták hogy igen is küzdjön érte egy pasi.De viszont ő ezt nem tenné meg.
Kérdem én?!Fordítva miért nem lehet?
Lehet ez ismerkedésnél és párkapcsolatban is.Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Mert nekem az,hogy én küzdök egy lányért mert ő "elvárja ezt" de ő nem csinál semmit,akkor keresek mást.
Szerintem itt is kétoldalú a dolog.Neki is akarnia kell,és tenni érte!
Azt várom,hogy ha akar ő is tegyen valamit érte.
Igen pl hívjon meg egy sörre.Vagy szervezzen ő is találkozót.Hívjon érdeklődjön.Lehet ezt normálisan csinálni.Amikor még nem könnyűvérű és nem is nyomulós.Volt lány aki ezt tudta diszkréten csinálni.
"És az nem lehet, hogy akiknél eddig próbálkoztál, nem volt pénzük ilyenre? Hogy viszont elhívjanak valahova?? "
Ez elég gáz feltételezés.Mert pl mi van ha egy pasi azért halogatja a randit mert nincs pénze?!Akkor már a nő rögtön azt gondolja,hogy nem is érdekli.Majd megy is a levesbe.
Ha nincs pénze akkor mondja meg.Én is mondtam már,hogy yx időpontban nem megy mert nincs szabad pénzem.Gáz elmondani.De megértette.
Az meg,hogyha a csajnak nincs pénze és még is elmegy a randira mondván a pasi fizet.Szerintem gáz.
Egyenjogúság van nem?
Eléggé különös a felfogásom.De ez van.Szerencsére különbözőek vagyunk,és mindenki megtalálja a párját.
Elolvastam itt a nagyja választ meg a kérdezőt is, és nem értem a problémát.
Vegyük szépen sorjába a felemlegetett butaságokat:
Pasi nem azért küzd, hogy valakit megdugjon, hanem hogy barátnője legyen. Előbbire talál alkalmi kapcsolatokat (meglepődnéd ha tudnád milyen könnyű) utóbbi meg érzelmi alapú. Ez a kettő annyira távol áll egymástól mint hogy üzletet nem kevered a magánélettel.
A kérdezőnek, ezt sokan elvárják, de általában az olyanokat el is kerülöm. Miért kéne küzdenem egy olyan lányért, akit mondjuk most láttam meg elsőnek, nem is biztos hogy bejön, a külső meg csak egy álarc. Nekem a külső nem elég ahhoz, hogy elhívjak valakit "randizni".
Egyébként meg megsúgok még egy tényt. Az olyan lányok, akik várják a "herceget" így ők elvárják hogy "küzdj" érte, általában nagyon pozítivan veszik, ha valóban harcolsz érte. Azaz nagyon könnyen megnyílnak és beleélik magukat. Ezt a logikát lekövetve, szintén csak egy - több vagy akár szeretőnek jó az illető. De soha nem kellene egy olyan barátnő, akinek alapból bejövök, de várják, illetve célozzak hogy én menjek oda.
Miért?
Én akkor kezdeményezek küzdök egy lányért ha nekem bejön. Attól mert valaki jeleket sugall még nem biztos hogy nekem bejön. És ekkor igenis a nőnek kell kezdeményeznie.
Egyébként meg én nem keresem a párkapcsolatokat ha szingli vagyok, általában magától alakul ki. De olyan még sose volt, hogy na most elmegyek csajozni... kicsi az esély hogy normális csajt találnék bárhol, úgy, hogy nem "véletlen".
Szóval szituácíó kérdése, hogy ki kezdeményez, de az biztos, hogy a férfi nem azért teszi, mert kúrótárs kell :D Ezen egyébként jót nevettem.
12-es vagyok.
Legalább jólesett, kérdező, hogy ezt így kiírtad ide magadból? :) Mert sok más értelmét még mindig nem látom a dolognak. Apám engem vert kisebb koromban (vegyük most ezt egy hosszú kapcsolat helyett), akkor most ezek szerint minden pasi egy agresszív állat? Nem. És nem is így állok hozzá a dolgokhoz, az emberekhez. Ezért történhetett az meg, hogy a párom a legcsodásabb férfi, akit valaha ismertem. Igen, szeretem, hogy tud bocsánatot kérni, ha összeveszünk, na de ez miben degradál le titeket? Neki fontosabb vagyok én, mint az egója, és én is így állok hozzá, én ezt nagyon megbecsülöm benne.
És megismétlem, az én környezetemben még egyszer nem tapasztaltam olyat, amit te most kiterítesz. Igen, tudom, vannak ilyenek, de ez nem általános, bevett dolog, hogy a csaj kéreti magát a végtelenségig. Ez ugyanúgy férfiban is előfordul, ők azok a taplók, akik csak játszadoznak szegény szűz lányokkal. Vagy lehet két különböző világban élünk, nem is tudom. Körülöttem a párok kölcsönösen tesznek egymásért. És csak azt verik át, aki engedi magát átverni... még mindig csak azt tudom ajánlani, hogy először magadba nézz, és utána mások felé.
Szóval kérdező, neked az a gondod, hogy a nő egyáltalán nem küzd, csak a pasi.
Akkor elmondom: ha egy nő egyáltalán nem tesz semmit, akkor őt nem érdekli a pasi!
Ha egy nőt érdekelné, akkor biztos hogy tenne is érte... Nekem ez a véleményem.
Elvileg a férfiakban van a vadászösztön, ha mi nyomulnánk, nyaliznánk, bókolgatnánk, hívogatnánk egy Normális Domináns Férfit, az tuti nem tartaná a "nőt" vonzónak, ez csak pincsikutya effektus lenne....
A nő dolga szerintem a sejtelmesség, és hogy kimutassa, hogy tetszik neki az udvarlás.
Nekem az a tapasztalatom hogy az egész bolygón a nőstényekért a hím egyedeknek kell küzdeni.
De visszafordítva a szót! ... Ha egy lány kezdeményez akkor sokan hajlamosak rá azt mondani hogy "olyan" lány, mert ő megy a férfihoz először, tehát... ez azt jelenti hogy tuti hogy szexet akar. Senki nem hiszi el azt hogy ő esetleg komolyan gondolja a pasival a jövőt... de hát ez mit számít, mert senki sem tudja hogy egy ember lelkében mi zajlik le...
Meg amúgy ez nevelés kérdése is. Pl Nekem mindig azt mondták hogy ne hogy én kezdeményezzek... Ha egy pasi igazán férfi akkor veszi a fáradtságot és odamegy és kezdeményez!!! Legyen már bátorsága hozzá. Milyen férfi az aki nem mer oda menni..... Semmilyen. Ilyenekkel nem sokan jönnének össze. Tudod ez amolyan gyávaság.. A nőknek nem besz@ri pasira van szükségük, hanem talpig FÉRFIRA. Génjeinkbe van ez írva. Ezekhez vonzódunk, legalábbis én.
A nők kezdeményeznek ha akarnak valakit.
Másként hívják hogy fenntartsák a látszatot de kezdeményeznek.
Nem a kezdeményezésről van szó...
De ha már itt tartunk.
Miért a pasi menjen oda hozzád ha Ő tetszik NEKED?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!