Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a nők azt, hogy csak nekünk pasiknak kell küzdeni értük? Fordítva miért nem lehet?
Sok beszélgetésnél fordult elő ez és a csajok mondták hogy igen is küzdjön érte egy pasi.De viszont ő ezt nem tenné meg.
Kérdem én?!Fordítva miért nem lehet?
Lehet ez ismerkedésnél és párkapcsolatban is.Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Mert nekem az,hogy én küzdök egy lányért mert ő "elvárja ezt" de ő nem csinál semmit,akkor keresek mást.
Szerintem itt is kétoldalú a dolog.Neki is akarnia kell,és tenni érte!
Kedves kérdező! Hidd el, ha így állsz hozzá, nagyon hamar eljön az az idő, amikor már nem vágynak a farkadra, és ha lenne lehetőséged használni, akkor se fogod tudni!
Ez ugyanis olyan szintű biológiai kód, hogy egy idő után egy pasinak már fel sem áll a farka egy olyan nőre, akit könnyen kapott meg! Huszon-harmincéves korukra impotenssé válnak a pasik, mert lusták küzdeni a "prédáért". Egyre több ilyen esetet látok!
Nem értem, hogy akkor miért csak ilyen lányokkal ismerkedsz. Már megint jön a jól berögzült általánosítás. Én sem, és a környezetemben levő csinos, intelligens nők sem ilyenek, akik hagyják, hogy a férfiak fussanak utánuk. Aki akar kapcsolatot, az akar kapcsolatot, innentől kezdve nem értem, mit kell bonyolítani. Aki hagyja az egész, és vár a csodára, annak nem is tetszel, csak te vagy olyan vak hogy ezt nem veszed észre, vagy pedig a csaj szimplán lenéző, vagy ki tudja, milyen.
Egyébként meg igen, a férfi dolga "küzdeni", de ettől függetlenül a nőnek is vennie kell a lapot, és meg kell találnia a középutat, hogy ne tűnjön könnyűvérűnek, de azért ne hajtsa el teljesen a srácot sem. Szóval ne itt picsogj gyakorin, mert ez csak szánalmas.
"évmilliók alatt belénk íródott genetikai kódot nem nagyon lehet felülírni"
Már hogyne lehetne. Erre van az állatokénál jóval fejlettebb agyad, hogy gondolkodj vele, és értelmesen viselkedj, ne pedig olyan primitíven, mintha nem lenne.
11.Nem tudom te hol élsz de,hogy nem a Földön az biztos.
Kamu hittérítő szöveg.
Szó se róla,szeretek flörtölni.Szeretem kidumálni a csajokat a bugyijukból.Szóval felfog és fel is áll az olyan csajokra akiknél nem kell hónapokat udvarolni.Megjegyezném,hogy már ritka az,hogy egy nő várna addig!
A küzdést nem csak az ismerkedésnél/randizásnál értem(bár itt is vannak olyan dolgok amik felidegelnek)Hanem párkapcsolatban is.
Mert a nő az nő.Neki becsülete van.Majd a férfi küzd a boldogságért.
# 14: párkapcsolatra meg aztán pláne jellemző, nézd végig a kérdéseket, és látni fogod, hogy naponta panaszkodik 1-2 nő, akinek a férje hiposzexuális, mert minek küzdeni a nőért, ha már megvan!
(És a kapcsolatban a nőnek is küzdeni kell ám!)
Aztán ezek a pasik meg csodálkoznak, ha a nő megcsalja, vagy elhagyja... pedig a nő attól érzi magát nőnek, ha udvarolnak, folyamatosan meghódítják, ha küzdenek érte. Igen, kapcsolatban is.
De persze nem muszáj... ennek a következő folyományai lehetnek:
1. Lesz egy otthonkás, kócos, zsíros hajú házisárkányod, aki minden, csak nem nő
2. A nő szeretné nőnek érezni magát, ezért megcsal, vagy lelép
Más lehetőség nincs!
Igaz igaz.Általánosítás volt.Ezt bálatom.
"(És a kapcsolatban a nőnek is küzdeni kell ám!) "
Viszont sok nő ezt nem látja be.Természetesnek veszi,hogy nő és a seggét is khm..Majd a pasi tesz minden jóért.
Az meg,hogy egy pasi folyamatosan küzd érte,meghódítja....
Igen ám!Csak egy szép és csinos nőt akarunk meghódítani újra és újra.Nem egy elkényelmesedett háziasszonyt aki természetesnek vette,hogy már van pasija és elhagyhatja magát.
Láttam már ilyen és én nem kérek belőle.
Volt már hosszabb kapcsolatom.Ott Ha küzdeni nem is,de foglalkoztam a barátnőmmel.Én is magammal.Sokáig megvolt a romantikázás,randizgatás.
Aztán vége volt a varázsnak,romlott minden és szakítottunk...
Na mind1.
Nem olvastam el a többi kommentet...
Viszont, én speciel azért örültem, annak amikor "küzdöttek" értem mert láttam azt hogy, komoly a szándék, és nem csak lefektetni akart/akartak...Egy nőnek ez fontos. (Szerintem)
Másrészt pedig, ha egy nő azonnal "odalöki" magát egy pasihoz, azaz első szóra kapható, nincs "küzdés érte", akkor meg már rögtön azzal a jelzővel illetik, hogy "könnyen kapható kis r***nc"...Szóval?
18.Félre értesz,én nem azt akarom.Vagyis szeretném,hogy a nő is tegyen a dologért.
Sok esetben volt az,hogy én udvaroltam.Jól is érezte magát az adott hölgy.
Viszont ő már nem igen akart tenni a dologért.Valamiért természetesnek vette a dolgot,hogy van egy srác aki küzd érte.
Egyszer kétszer keresett,ő nem hívott semmire.Mert nekem az a dolgom,hogy udvaroljak neki.Ő meg majd eldönti,hogy beenged a bugyijába és a szívébe vagy nem.
Ez zavar.
De akkor most azt mond meg, hogy konkrétan mit vársz ilyenkor egy csajtól? Hívjon el sörözni és nyomjatok egy szkander bajnokságot? Vagy nem igazán értem...
És az nem lehet, hogy akiknél eddig próbálkoztál, nem volt pénzük ilyenre? Hogy viszont elhívjanak valahova??
Sajnos ilyen az etikett...a fiúnak illik ezt, meg ezt, meg ezt...Van aki így csinálja a dolgokat, van aki nem és felháborodik ezen. Senki sem egyforma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!