Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják a nők azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják a nők azt, hogy csak nekünk pasiknak kell küzdeni értük? Fordítva miért nem lehet?

Figyelt kérdés

Sok beszélgetésnél fordult elő ez és a csajok mondták hogy igen is küzdjön érte egy pasi.De viszont ő ezt nem tenné meg.

Kérdem én?!Fordítva miért nem lehet?

Lehet ez ismerkedésnél és párkapcsolatban is.Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Mert nekem az,hogy én küzdök egy lányért mert ő "elvárja ezt" de ő nem csinál semmit,akkor keresek mást.

Szerintem itt is kétoldalú a dolog.Neki is akarnia kell,és tenni érte!

2013. szept. 10. 12:44
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Büszkeség.
2013. szept. 10. 12:46
 2/40 anonim ***** válasza:
88%
Mert ők vannak kevesebben a 18-30 éves korosztályban, emiatt megtehetik.
2013. szept. 10. 12:46
 3/40 anonim ***** válasza:
91%
Mert ők jól megvannak a te kis farkad nélkül, amit normálisan nem is tudsz használni:D
2013. szept. 10. 12:47
 4/40 anonim ***** válasza:
65%

Mert a "küzdés" hagyományosan férfias tulajdonságokat, értékeket jelenít meg. Biológiai ösztönlények vagyunk, az állatvilágban is a hímek küzdenek meg a nőstények kegyeiért, ez egyszerűen genetikailag belénk van kódolva.

Nálam pl. úgy működik, hogy ha egy pasi nem hajlandó küzdeni, azt nem tekintem férfinak, és ha valamilyen véletlen folytán össze is jönnénk, akkor nem leszek az az odaadó nő vele, aki lehetnék akkor, ha küzdött volna. Akkor csak amolyan megtűrt élőlényként tudom kezelni...

Tudom, hogy ez sokaknak nem tetszik, de egy évmilliók alatt belénk íródott genetikai kódot nem nagyon lehet felülírni, csak mert a pasik lusták és kényelmesek...

2013. szept. 10. 12:50
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem jobb érzés egy pasinak,hogy ha küzd,és utána övé a nő?Mivel jobb egy olyan nő,akiért meg sem mozdítani a kisujját,már adja magát?Nem kell érte tenni semmit.Unalmas,nincs kihívás benne.
2013. szept. 10. 12:53
 6/40 anonim ***** válasza:
97%

Ő is keres mást, meg te is. Különbség, hogy nála sorba áll a többi pasi, aki küzdene, neked meg egy hasonló nőt is keresned kell.

Ha a világ összes férfija holnaptól azt mondaná, nem küzd a nőkért, működne a dolog, de úgyis lesz egy-kettő, aki mégis, és ők tarolnának, aztán meg a többi is elkezdené, és ugyanitt tartanánk.

7/40 anonim ***** válasza:
76%
Mert elvileg (bár akkor akadnak kivételek) a férfiak zsigereiben van a küzdés, harc a szabad prédáért! Szerintem ha egy nő küzd, annak eleve visszataszítónak kéne lennie egy férfi szemében, és tapasztalatból írom, az olyan pasik, akikért anno "küzdöttem" leszartak, akiket én szartam le, küzdöttek értem. Szóval ez ilyen sajnos!
 8/40 A kérdező kommentje:

3.Képzeld elég sok lány vágyik az én "kis" farkamra amit még "használni" se tudok.

Nekem azzal van bajom és sérti az önérzetem,hogy ők elvárják küzdést és nem tesznek semmit.

Kérdem én ha tetszem neki és ő is komolyan gondolná miért nem tesz ő is érte?Miért csak az van,hogy majd én!A FÉRFI küzd érte,ő meg csak szétteszi a lábát.

Hát köszi.Ez fantasztikus.Csak én szaladgáljak utána?!Mert ez a férfi dolga?

2013. szept. 10. 12:55
 9/40 anonim ***** válasza:
mit jelent az, hogy küzdeni kell a nőért? udvarolni kell vagy mit?
2013. szept. 10. 12:57
 10/40 A kérdező kommentje:

Na de hátha így érthető.

Miért csak én küzdjek harcoljak azért,hogy NEKÜNK kettőnknek jó legyen?!

2013. szept. 10. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!