Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy ha valaki egyedülálló, akkor miért gondolják sokan, egy idő után hogy biztos meleg?
Mert rosszindulatúak az emberek.
1x amikor otthon úgy elkezdtem szídni a nőket, még anyám is megkérdezte, hogy nem lettem meleg ugye.
Ilyenek az emberek.
Fiatal srácoknál lehet igaz.. pl. én feltűnően nem csajozok, és elég durván elzárkózott vagyok..
Bátyám 36éves s még szingli..
De tényleg, az emberek ilyenek, ha valamibe különbözik csak egy picit is már teszik rá a jelzőket.. de ez van..
19/F
Rám bárcsak már mondanák, de a családomnak ez lenne az egyik legutolsó gondolata, hogy miért vagyok egyedül...Igaz még nem is vagyok olyan idős, de akkor is.
Szóval csak azt akartam ezzel mondani, hogy nem feltétlenül igaz. A legtöbb ember szerintem egy csomó más indokot talál mielőtt ilyesmi eszébe jutna, hacsak nem ő is titokban az és ez miatt rögtön ez ugrik be neki magyarázatként. De különben nem hiszem, hogy ez így lenne.
Aki egyedül él az nem feltétlen meleg.
Melegek is élnek együtt,akár egy lakásban.
Aki egyedül él,az vagy nem igényli a párkapcsolatot vagy nem képes rá,vagy nem kell senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!