Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy koptassam le, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy koptassam le, hogy észrevegye magát?

Figyelt kérdés
van egy pasi aki elhívott randizni múltkor. én azt mondtam neki h majd összehozunk egyet a héten. aztán előtte való nap írt h hol találkozunk meg pontosan mikor. azt mondtam neki h nem érek rá, de jövőhéten jó lesz. már nem tudom mit mondjak neki h észrevegye h nem akarok vele találkozni. tanácsok?
2013. szept. 1. 18:54
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

"akkor meg lehord mindennek h biztos azért nem találkozok vele mert én csak a külsőségekre megyek. nekem meg nincs kedvem ehhez."

én nem tudom, hogy te mire mész, de aki veled összejön, az kizárólag csak a külsőségekre tud menni.. :)

2013. szept. 1. 20:04
 52/56 anonim ***** válasza:
HA B-vel kezdődik a neved akkor mond el neki őszintén
2013. szept. 1. 20:08
 53/56 anonim ***** válasza:
ha Kata vagy, írd meg priviben
2013. szept. 1. 20:10
 54/56 anonim ***** válasza:

Mert így mit fog szerinted gondolni, hogy mi a jó büdös búbánatért nem akarsz vele találkozni???

Így sokkal tovább fog szerencsétlen reménykedni, hogy "nahát, találtam egy tök aranyos csajt, be is jövök neki, csak hát nagyon elfoglalt szegény".

Persze, egy idő után le fog esni neki, hogy mekkora tajparaszt gyökér liba vagy. Remélem elmondja mindenkinek, hogy ne közelítsenek feléd, mert egy hazudós kis idióta vagy!

2013. szept. 1. 20:15
 55/56 anonim ***** válasza:

az Istenre remélem, hogy ilyen 14-15 éves kis tinipi*csa vagy akinél még elnézhető az efféle fogyatékosság mert tapasztalatlan...

aranyom! azért van a kicsi szád, hogy kinyisd és beszélj, nem csak a fass*zopásra!

ha nem akarsz vele randizni megmondod neki! jobb helyeken az emberek tudnak beszélni, őszintén remélem, hogy az írás mellett ez is megy.

2013. szept. 1. 20:17
 56/56 anonim ***** válasza:
Simán lemond valaki egy randit, mert tényleg dolga van... Ennyiből nem esik le!!
2015. jan. 21. 16:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!