Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy koptassam le, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy koptassam le, hogy észrevegye magát?

Figyelt kérdés
van egy pasi aki elhívott randizni múltkor. én azt mondtam neki h majd összehozunk egyet a héten. aztán előtte való nap írt h hol találkozunk meg pontosan mikor. azt mondtam neki h nem érek rá, de jövőhéten jó lesz. már nem tudom mit mondjak neki h észrevegye h nem akarok vele találkozni. tanácsok?
2013. szept. 1. 18:54
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
75%

Gyerekek, ez kamu! Ilyen ostoba ringyó a világon nincs. Szeretnék még annyira naivan állni a világhoz, hogy el tudjam hinni, hogy nem létezik ilyen agyatlan, csökevényes k.urva ebben az amúgy is elcs.eszett világban.

"Nem is volt soha hiteletek, szebb lenne nélkületek a világ, kedves nők."

Neked meg üzenem, hogy öntsd magad pofán forró olajjal, ha komolyan azt hiszed, hogy nekem (vagy más olyan nőnek, akinek köze nincs az ilyen lényekhez) nem lesz hitelem azért, mert néhány nő nem képes őszinte és logikus lenni!

2013. szept. 1. 19:18
 42/56 anonim ***** válasza:

Én nem gondolom hogy kamu, ne becsüld alá hogy meddig tud süllyedni az ember.

Tényleg vannak ilyen szardarabkák.

2013. szept. 1. 19:21
 43/56 anonim ***** válasza:
De ennyi válasz alapján sem esnek le neki a dolgok?! Itt rohadtul nincsen két oldala annak a bizonyos éremnek.
2013. szept. 1. 19:33
 44/56 A kérdező kommentje:
ha nem reagálok az írásaira akkor észbekap vajon?
2013. szept. 1. 19:37
 45/56 anonim ***** válasza:
Inkább kussolj, és ugorj le egy magas épület tetejéről!
2013. szept. 1. 19:38
 46/56 anonim ***** válasza:
te komolyan ennyire ostoba szutyok "nő" vagy? remélem soha a büdös életbe nem fog többet elhívni senki és 8 macskával éled majd le az életed...
2013. szept. 1. 19:38
 47/56 anonim ***** válasza:

Ekkora hülye nem létezik :D te csak provokálod a népet, kérdező...

De legalább ha vki olyan olvassa ezt a kérdést, aki azt fontolgatja hogy hasonló módon akarja lerázni a randi partnerét, remélhetőleg észbe kap.

2013. szept. 1. 19:43
 48/56 anonim ***** válasza:
Én is szeretném azt hinni, hogy csak provokál. :)
2013. szept. 1. 19:49
 49/56 anonim ***** válasza:
CSaj vagyok és én is azt mondom, kérdező, te nem vagy ép. Értsd már meg, h nem gondolatolvasó a pasi, h "leessen neki" meg kitalálja, h te akarsz semmit tőle. Szavakból ért ő is. Ha nem akarsz tőle semmit, akkor írd meg neki normálisan, nem bántóan, h "ne haragudj, nem szeretnék veled találkozni, ne írj többet. Köszönöm". Ebből érteni fog.
2013. szept. 1. 19:52
 50/56 A kérdező kommentje:
akkor meg lehord mindennek h biztos azért nem találkozok vele mert én csak a külsőségekre megyek. nekem meg nincs kedvem ehhez.
2013. szept. 1. 19:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!