Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassam le, hogy észrevegye magát?
Figyelt kérdés
van egy pasi aki elhívott randizni múltkor. én azt mondtam neki h majd összehozunk egyet a héten. aztán előtte való nap írt h hol találkozunk meg pontosan mikor. azt mondtam neki h nem érek rá, de jövőhéten jó lesz. már nem tudom mit mondjak neki h észrevegye h nem akarok vele találkozni. tanácsok?2013. szept. 1. 18:54
31/56 anonim válasza:
ezt mond neki:BOCS,DE EZ NEM FOG MŰKÖDNI KÖZTÜNK.Ennyi és meg fogja érteni
32/56 anonim válasza:
szerinted akkor mégis mit jelent, ha valaki megkérdezi, hogy mit szólnál egy randihoz??
33/56 A kérdező kommentje:
de azt nem mondta h ha nem akarok akkor nem kell!
2013. szept. 1. 19:11
34/56 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
de azt nem mondta h ha nem akarok akkor nem kell!"
SÍROK
35/56 anonim válasza:
Beszélhetnénk róla ki a lelki nyomorult, ha annyira gyenge vagy mentálisan és morálisan, hogy egy egyszerű őszinte mondattal nem tudod megtisztelni azt, akinek tetszel.
Egy nagyképű ostoba érzéketlen liba vagy.
Megköszönheted a sornak, ha egy férfi sem fog lealacsonyodni odáig, hogy ugyanígy bánjon vele... bár megérdemelnéd.
36/56 A kérdező kommentje:
már chatről is tiltottam h ne irkáljon. ebből se esik le?
2013. szept. 1. 19:13
38/56 anonim válasza:
ha már idegesít a srác mért nem küldöd el?
39/56 anonim válasza:
Nem érted. Nem leesnie kell neki, egyszerűen csak mondd a szemébe és kész. Ha ezen megsértődik, hát így járt.
40/56 anonim válasza:
kedves kérdező, pontosan erre találták ki a kommunikációt, tudod ennek egy alapvető feltétele, hogy beszélsz vele, és egy másik fontos feltétele az őszinteség.. ha ezek nincsenek meg, akkor bizony benned van a hiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!