Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassam le, hogy észrevegye magát?
Figyelt kérdés
van egy pasi aki elhívott randizni múltkor. én azt mondtam neki h majd összehozunk egyet a héten. aztán előtte való nap írt h hol találkozunk meg pontosan mikor. azt mondtam neki h nem érek rá, de jövőhéten jó lesz. már nem tudom mit mondjak neki h észrevegye h nem akarok vele találkozni. tanácsok?2013. szept. 1. 18:54
11/56 anonim válasza:
Nézd, ne feledd, hogy a rengeteg sötét korlátolt nőgyűlölő így kezd kialakulni:( ŐSZINTESÉG!!!
12/56 A kérdező kommentje:
nem akarom megbántani!!
2013. szept. 1. 18:58
13/56 anonim válasza:
Nem is volt soha hiteletek, szebb lenne nélkületek a világ, kedves nők.
14/56 anonim válasza:
...mert ezzel nem fogod, hogy hetekig hitegeted! Á, rehab...
15/56 anonim válasza:
És szerinted a hazudozással nem bántod meg? Nem 12 éves vagy véletlen? Szerinted azzal nem bántod meg, hogy reménykedik?
16/56 anonim válasza:
"nem akarom megbántani!!"
azzal bántod meg, ha úgy teszel, mintha lenne esélye.. -.-
egy felnőtt férfi el tudja viselni, ha egy nőnek nem jön be, én személy szerint sokkal jobban bírom, ha a szemembe mondják, hogy NEM JÖSSZ BE. ennyi nem kell semmi lekoptatási praktika se semmi más. tudod olyannál nem próbálkozok akinél nincs esélyem..
lehet hogy 20éves vagy, de lelkileg 16 körül vagy
17/56 A kérdező kommentje:
lányok írjanak már tanácsot ne pasik
2013. szept. 1. 19:02
18/56 anonim válasza:
Azt javaslom, hogy kérj bocsánatot tőle egyrészt azért, mert elkényeztetett vagy, másrészt pedig azért mert hülyítetted (IGEN: hülyítetted, ne is agyarázkodj). Utánna pedig kínáld fel a nyakadat három nyaklevesre neki.
19/56 anonim válasza:
És szerinted így nem fog megbántódni?
Nem fog soha rájönni, hogy csak szórakozol vele?
Ha megmondanád neki, nem vesztegetné rád az idejét és talán foglalkozhatna olyan lánnyal, aki nem hazudozik neki és tényleg kedveli!
20/56 anonim válasza:
Hogyhogy lányok írjanak tanácsot?! Mit gondolsz te rólunk, hogy alsóbb rendűek vagyunk. Egy normális világban aki ilyen diszkriminatív bejegyzést ír ki, azt moderálnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!