Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy koptassam le, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy koptassam le, hogy észrevegye magát?

Figyelt kérdés
van egy pasi aki elhívott randizni múltkor. én azt mondtam neki h majd összehozunk egyet a héten. aztán előtte való nap írt h hol találkozunk meg pontosan mikor. azt mondtam neki h nem érek rá, de jövőhéten jó lesz. már nem tudom mit mondjak neki h észrevegye h nem akarok vele találkozni. tanácsok?
2013. szept. 1. 18:54
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

lányok írjanak már tanácsot ne pasik"

az egyik csaj kifejtette, hogy ezzel hozod szégyenbe a férfiak előtt a női nemet.. :) tetszett a válasz?

2013. szept. 1. 19:04
 22/56 A kérdező kommentje:
azér irjanak lányok mert azok nem ilyen lelkinyomorultak akiket már elutasítottak és rajtam élik ki magukat..
 23/56 anonim ***** válasza:
És ő nem mondta neked,hogy ha nem akarsz akkor nem kell randizni?
 24/56 A kérdező kommentje:
nem kérdezte h akarok-e. annyit mondott h mit szólnék hozzá ha találkoznánk? én meg erre mondtam neki h jövőhéten találunk rá időpontot
2013. szept. 1. 19:06
 25/56 anonim ***** válasza:
Aha, tehát ha leszólunk, akkor lelkinyomorult idióták vagyunk? :D
2013. szept. 1. 19:07
 26/56 anonim ***** válasza:

Figyelj,légy őszinte vele,értékelni fogja,én értékelnem :)

21F

2013. szept. 1. 19:08
 27/56 anonim ***** válasza:

#23 lelki nyomorult? XD

inkább azok élik ki magukat rajtad, akiket már hülyített ilyen buta liba mint te.. -.-

2013. szept. 1. 19:08
 28/56 anonim ***** válasza:

Ne csináld ezt vele, gondolj csak bele fordítva neked milyen érzés lenne :/

Lerombolod az önbizalmát, nehezebben fog bízni a nőkben, csalódni fog... Legyél egyenes, és írd/mondd neki hogy "sajnálom hogy így húztam az időt, és folyton halogattam a találkát. Az igazság az, hogy nem vagy az esetem, de nem akartalam megbántani, ezért csináltam ezt. De rájöttem hogy ez hülyeség, sajnálom!"

Ez is meg fogja bántani, de legalább megérti hogy felesleges nálad próbálkoznia és tovább lép.

Ne játsz mások érzéseivel, mert majd visszanyal a fagyi...

2013. szept. 1. 19:09
 29/56 anonim ***** válasza:
Csak nyugtatja magát. Próbálja magával elhitetni, hogy csak egy lelki nyomurult vágná őt legszívesebben nyakon, ha a hodolója helyében lenne, pedig valójában tíz férfiból tíz.
2013. szept. 1. 19:09
 30/56 anonim ***** válasza:

"nem kérdezte h akarok-e. annyit mondott h mit szólnék hozzá ha találkoznánk?"

:O

én ezen padlót fogtam :O

2013. szept. 1. 19:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!