Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használ ki mindenki? = (Mit rontok el? :S
Egyszerüen teljesen kétségbe vagyok már esve.Mindig minden srácnak csak arra kellek.Illetve igazából csak két fiúnak adtam oda magam,mert nekem szerelem nélkül nem megy,de a végén mindig oda jutottunk,hogy kiderült ,hogy csak szexre tartottak.(merthogy az milyen jó velem)
Mind a kettő több éves kapcsolat volt,és azért szakitottam,mert egyáltalán nem törödtek velem,a szexen kivül már másról se szólt a kapcsolatunk.Nem jártunk el sehová ha egy buliban kikötöttünk,akkor is folyton ,hogy lépjünk le már szexelni.
Sok pasi van oda értem,állitólag nagyon szép lány vagyok(ezt nem egoból mondom),de tényleg igy gondolják( pl :ügynökségek is akarnak inditatni szépségversenyeken ), de én mindig megvetettem a felszines dolgokat.Okos,értelmes lánynak tartanak,jó tanuló vagyok,sokat olvasok,jókat lehet velem beszélgetni,tudok komoly lenni,de vidám,mosolygós is vagyok (jó értelembe "bolond" lánynak tartanak).Verseket irok,nagy állatbarát vagyok,érzékeny,mélyérzésü.Én tényleg próbálok mindenbe jó lenni,és jó barátnő lenni.Nem akaszkodok a barátomra,hagyok neki teret,mehet nélkülem nyugodtan bulizni,nem lógok a nyakán,nem féltékenykedek,nem szoktam hisztizni,soha nem követelözök,nem azt nézem ,hogy kinek mije van.Nehezen leszek szerelmes,nem futkározok a pasik után,nőiesen öltözködöm ,de nem ribancosan(nem vagyok az a miniszoknyás,mellkidobós fajta).
Mégis mindkét esetbe kihasználtak.Pl:én sose vártam el senkitől ,hogy engem elkényeztessen,hogy vigyen ide-oda,meg ,hogy ajándékokat vegyenek nekem.egyszerüen túl büszke vagyok.
De a végén odáig jutottunk,hogy ők használtak ki engem.Ha valahová mentünk mindig nekem kellett fizetni,követelőztek ,hogy mit kérnek(én soha életemben nem mernék ilyet tenni),hogy én fizessem a belépőjüket ha megyünk valahová,az exem többször lenyúlt pénzzel,amin ő elment szórakozni és amit persze utána soha nem láttam.De nekem meg a szülinapomról is megfeledkezett,egyszerüen még egy csókot se adott.De én persze mindig hagytam,mégha iszonyat rosszul is esett,mert azt szerettem volna,hogy boldogok legyenek velem és jó barátnőnek tartsanak.A szexben is próbáltam minden kivánságát teljeseni a barátomnak,de elegem van belöle ,hogy folyton csak a szexről szólt minden,és pl :beszélgetni szerettem volna,de egyből az jött,hogy elkezd vetkőztetni,hogy olyan tökéletes a testem,és kiván,nem birja ki...azt se vette észre hogy egyáltalán nem élveztem,és alig birtam ki ,hogy ne sirjam el magam szex közbe.(olyan is volt,hogy sirtam szex közbe,de az se érdekelte)Elegem van belöle,hogy mindig kihasználnak. Már az összes barátnőm rajtam röhög,hogy az a baj,hogy túl jó vagyok.Ők kihasználják a pasikat,mindenféléket elvárnak tölük(kocsija legyen,vacsora,ruhák stb.),és pluszba mégcsak nem is hüségesek,és gyorsan odaadják magukat a pasiknak,meg bunkóznak,sértegetik őket.Szörnyü ,hogy a mai világban az ilyen lányok érvényesülnek,a normálisokon meg átgázolnak. =(
Azt mondják legyen én is olyan,de azt nem akarom :S
Mit tehetnék?:S Én már teljesen kivagyok =(
Csak annyit szeretnék végre,hogy valaki a lelkemet szeresse,észrevegye :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!