Miért nem használ mindenki emeletes ágyat?
Figyelt kérdés
A hő ugye felfelé tör, de a plafon megtartja, ezért a szoba felső része jóval melegebb. Nyáron meg a lenti részen jóval hidegebb van. Nem lenne takarékosabb?2010. dec. 22. 08:28
1/5 anonim válasza:
Mert ahhoz hogy kibírja mindazt amit művelni szoktunk rajta nagyon erős és nagyon vastag konstrukciónak kellene hogy legyen. Az meg csúnya, baromi nagy és költséges lenne.
2/5 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy az emeletes ágy nem mindenkinek tetszik vagy illik az életébe bele. Mi kétszemélyes franciaágyat használunk. Abból nincs is emeletes. És a kutyáinkkal alszunk, akik nem tudnának feljönni. Meg nem is tetszik az emeletes ágy. Amire gondolsz az inkább a galériázás sztem.
3/5 anonim válasza:
Én csak a galériából indulok ki télen-nyáron meg lehet kukulni rajta. 160 magasan van egy emeletes ágy sem sokkal alacsonyabb. Ha meg nem fütünk annyira megfagyunk lent és kisgyarek is van aki meg lent mászik. Nálunk a galéria már csak tároló. De nagyon sok lom elfér rajta :)
4/5 anonim válasza:
Utálom az emeletes ágyat és a galériát is. Nem tetszik és számomra kényelmetlen, csúnya. Kényszermegoldásnak, helyspórolásnak tűnik. Legjobban azokban a lakásokban taszít, ahol nagy a belmagasság, látszik hogy szép, tágas, nagypolgári lakás volt, és ezzel elrontották. Teljesen elveszi a jellegét tőle. Szerencsére a mi házunkba nem is illene a többi bútorhoz, és a páromnak se tetszik.
5/5 anonim válasza:
Egyrészt drágább.Másrészt az felső emelettel az a gond,hogy csak létrával lehet feljutni,ami éjszaka például nagyon rossz annak,aki a mosdóba akar menni.És nem tudom,a lenti és a fenti részen nyáron ugyanúgy meleg van.Van különbség,de nem olyan lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!