Ugye mindenki megnyalja a sólámpát, amikor kap egyet ajándékba? :D
Figyelt kérdés
Már úgy értem először, letesztelni, hogy tényleg sóból van-e :P2010. dec. 24. 23:34
1/15 anonim válasza:
xD Pont ma kaptam egy sólámpát... Drága exnevelő apám fogta és megnyalta és voila tényleg sóból volt. A poén az,hogy már régebben kaptam egy ilyen lámpát és ugyan ezt eljátszotta anno azzal is. Na,de persze később én is kíváncsi voltam xD
3/15 anonim válasza:
Ha kapnék egyet, én is letesztelném.:))
4/15 anonim válasza:
nekem vagy 5 éve van egy, de nem jutott eszembe még megnyalni =))
5/15 anonim válasza:
Nálunk az unokám nyalogatta, amíg új volt.
8/15 anonim válasza:
Az elsőt mindenképpen!:) azóta van több is, azokat elhiszem.
9/15 anonim válasza:
én se nyaltam meg. viszont apum ráhelyezett egy éppen száradó nemezlabdát.
nem örült neki szegény :(
10/15 anonim válasza:
Na, erről egy sztori. Kislányom nagyon csöndben volt, miközben épp kotyvasztottam. Na, mondom, megnézem már, mert ha a gyerek nagyon hallgat, az általában nem jót jelent. Hát majdnem lepetéztem a röhögéstől: ott ült a földön a sólámpa mellett, a lámpa teteje már tiszta nyál. Kérdezem, mit csinálsz. Erre ő tök ártatlan fejjel megnyalintotta a szája szélét: "Finom lámpa." XD XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!