Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért használ ki mindenki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért használ ki mindenki? Bocs hogy sokat írtam sajnálom..

Figyelt kérdés

mostanába elég sokat sírok

van egy barátom aki nem foglalkozik velem egy héten max egyszer talizunk akkor is 10 percre:( már szakítottam vele de rá 3 napra felhívtam és azt mondta nem vette komolyan a szakítást mert csak azért mondtam neki mert ideges voltam őmiatta mert mindig mondja hogy találkozunk holnap és telefonál, ritkán lesz belőle valami.

aztán itt a barátnőm akivel az utolsó pár hónapban már nemtudok megbízni. tudniillik roszul áll anyagilag és én adtam is neki kölcsön, de megint kér és sajnálok nemet mondani azt mondja anyukája anyukája beteg és nembiztos hogy ...ezért el kéne menniük meglátogatni de nincs miből.

elég sokkal tartoznak dehát mit csinájjak?

és ittvan egy netes barátom akit imádok két kéve ismerem és ő is pénzt kért mert pesten akar probálkozni csak nincs pénze az útra.

aztán itt van hugom aki egyre ellenségesebb velem 14 éves de a multkor nekem jött azért mert nem engedtem géphez.

ezt mind a gazdasági válság teszi???

nincs életkedvem

mit tegyek:(

egy 18 éves lány

2009. máj. 15. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:

barátnődnek mondj nemet, mond meg neki, hogy sajnálod de neked sincs már pénzed... ha ezek után nem szól hozzád stb. akkor nem is volt a barátod és csak kihasznált.

nem te vagy terézanya, hogy mindenkin segíts.

2009. máj. 15. 19:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Mert hagyod.Ez ilyen egyszerű

Állj a sarkadra ,a magad rovására sose segits másokon

A szüleimmel hosszu évekig ezt "játszottunk"

Csak határozott nemmel lehet befejezni ezt

Azota béke van

2009. máj. 15. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Te egy született balek vagy.

Én is sz@rul állok, beteg a kutyám meg kéne mennem Pöstre, nem tudnál küldeni egy kis lóvét?

2009. máj. 15. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:

mekkora egy ge_ci ez az utolso kommentező pfffffffffff

bnödnek mondd meg h nincs neked se oénzed a netes barátokba meg ne bízzál füleg ne adj nekik kölcsön

a tesod most kamaszodik nagylány akar lenni ezt probáld megbeszélni vele

2009. máj. 15. 23:01
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi, de nem tudok nemet mondani:(

hülye vagyok tudom és ez nagyon bánt

2009. máj. 15. 23:21
 6/8 anonim válasza:

19:55-ös nyugodtan megb@szhatod a jóédes anyád...faszér kell beszólni szánalmas csicska....amúgy aki kérdezett...egyszerűen ien az élet...próbálkozz verset írni 15 éves srác létemre ha valami nagyon bánt akkor egyszerűen ha kedvem teszi írok1 verset és utánni nincs bajom...hugoddal meg egyszerűen nme tudom mivan...biztos pasija van és ezér kelett vna nekia gép....ha szeretnél vmit itt az msn-em vegyél fel: sm0k3jumper@windowslive.com

Ui:a normálisabb sárcok közé tartozom a15 évesek köréből..

2009. dec. 4. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Húamindenit, megszólalt a 15 éves élettapasztalat....
2009. dec. 4. 16:54
 8/8 anonim válasza:
nyomorék...én csak adtam1 tippet tudod 3 éve megakarok dögleni cska nincs hozzá merszem...meg mnidig van vmi ami itt tart
2009. dec. 6. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!