Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pár napja vettem magic power...

Erika0707 kérdése:

Pár napja vettem magic power mágneses karkötöt. Mi a véleményetek róla szerintetek használ valamit vagy csak divatos, és ezért hordja mindenki?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék én is feltalálni valami ilyesmit, nem is adnám sokért... :)
2011. júl. 13. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van mágneses karkötőm. Használtam évekig, nem éreztem semmi változást, de gondoltam jól néz ki, tehát nem rakom le. Egyszer meguntam, úgy voltam vele, hogy majd most kiderül, hogy volt-e valami hatása. Nem volt. Levettem, és semmi változás semmiben.
2011. júl. 13. 22:15
 3/5 anonim válasza:
44%
szia! Én is a napokban kaptam egyet, 8 hónapos kismama vagyok nekem segít sok mindenben! Családi ház felső emeletén lakunk és a lépcsőzésben azonnal éreztem a változást, de sima talajon is könnyebé tette a jövés-menést. Az éjszakai alvás is könnyeb volt kevesebbet fulladok! én szeretem nagyon. Remélem neked is segít!
2011. júl. 14. 11:06
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2011. júl. 14. 14:28
 5/5 anonim válasza:
Csak disz. Semmire nem jo.
2012. szept. 20. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!