Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért szeretitek a cicanacis lányokat?
Azért szeretik mert látszik benne aminek kell, miközben pont eleget takar :) Én szeretem hordani és büszke vagyok rá hogy sokan utánnam néznek!
15/L
Mert egy jó testű csajon kirajzolja az idomokat és elég sok csajon jól is áll, az egyszínű cicanaci! Kivételt képez nálam, a leopárdmintás kivitele, mert annak undorító a kinézete!
F/22
A cicanadrágban benne van az is hogy kik vehetik fel
és az aki csinos annak jól áll.
Lány vagyok,20 éves nőies az alakom nagy a mellem és nagy formás kerek a fenekem.
Mégsem hordok cicanadrágot,mert én meghagyom a kislányoknak.Amúgy is láttam már elől deszka hátul léc lányt akin szőrnyen állt a cicanadrág,semmi segge és felveszi?:D
A másik képlet a NAGYON KÖVÉR csajok,akik inkább ne viseljenek ilyet,inkább vegyenek fel farmert.A deszkák pedig bújjanak zsákba és egyenek sok ennovalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!