Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk miért szeretitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért szeretitek a cicanacis lányokat?

Figyelt kérdés
Szerintem eléggé hülyén néz ki. Mint ha nem is lenne rajta semmi. Teljesen kirajzolódik a fenék vonala és a molettebb lányoknál lötyög a háj. Undorító!

2013. aug. 29. 11:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért szeretik mert látszik benne aminek kell, miközben pont eleget takar :) Én szeretem hordani és büszke vagyok rá hogy sokan utánnam néznek!

15/L

2013. aug. 29. 13:34
 32/35 anonim ***** válasza:

Mert egy jó testű csajon kirajzolja az idomokat és elég sok csajon jól is áll, az egyszínű cicanaci! Kivételt képez nálam, a leopárdmintás kivitele, mert annak undorító a kinézete!

F/22

2013. aug. 29. 14:03
 33/35 anonim ***** válasza:
Ki a franc mondta hogy a férfiak ezt szeretik? Nem , nem szeretem egyenesen hülyén áll nekik.
2013. aug. 29. 14:19
 34/35 anonim válasza:

A cicanadrágban benne van az is hogy kik vehetik fel

és az aki csinos annak jól áll.

2014. júl. 6. 19:34
 35/35 anonim válasza:

Lány vagyok,20 éves nőies az alakom nagy a mellem és nagy formás kerek a fenekem.

Mégsem hordok cicanadrágot,mert én meghagyom a kislányoknak.Amúgy is láttam már elől deszka hátul léc lányt akin szőrnyen állt a cicanadrág,semmi segge és felveszi?:D

A másik képlet a NAGYON KÖVÉR csajok,akik inkább ne viseljenek ilyet,inkább vegyenek fel farmert.A deszkák pedig bújjanak zsákba és egyenek sok ennovalót.

2018. márc. 30. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!