Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért szeretitek a cicanacis lányokat?
Vagyis bocsi, 8-as válaszolónak írtam:)
2013. aug. 29. 11:57
Nem. A cicanadrág nem kiváltság, hanem jog. Mindenkinek joga van hordani úgy, hogy ne szólják meg érte. A ruházat alapján történő ítélkezés egyenesen vezet a "ruhája miatt erőszakolták meg" sémájú bigott gondolkodásnak és ez eteti a patriarchális társadalmat. Egy férfinak sem szabja meg senki, mit illik neki és mit nem felvenni testalkattól függően, érdekes módon nők esetében több ilyen szabály létezik. Lóf-szt. Semmivel nem rosszabb egy kövér alak, mint egy vékony, és rengeteg kövér jól érzi magát a bőrében, jobban, mint néhány vékony ember, miért ne hordhatna magabiztosan azt, amit akar? Ha valami nem tetszik, nem kell oda nézni, és ha az emberek kevesebbet foglalkoznának mások kinézetével, ha az elpazarolt energiát magára és a saját boldogulására fordítaná, talán sikeresebbek lennének, boldogabbak és nem éreznék szükségét mások gúnyolásának csak azért, hogy ők maguk jobban érezzék magukat. Ez a testalkat blamálás annyira retro, hogy sose jön vissza a divatba.
2013. aug. 29. 12:01
Én nem szeretem, szerintem közönséges, mintha elfelejtettek volna szoknyát felvenni.
2013. aug. 29. 12:02
2013. aug. 29. 12:03
#7 te voltál már kint az utcán?
Ha megy előtted egy dagadt, cicanadrágban és becsukod a szemed. ELESEL...
ha meg másfelé bámészkodsz még a végén neki is mégy, aztán sose mosod le magadról, hogy odanyomtad a pofád egy dagadt p_csa s_ggéhez nyilvánosan.
2013. aug. 29. 12:05
Egy jó kis tevepatánál nincs is szebb látvány!
2013. aug. 29. 12:05
"Nem. A cicanadrág nem kiváltság, hanem jog. Mindenkinek joga van hordani úgy, hogy ne szólják meg érte"
Kiröhögni azt,akinek hülyén áll valami és mégis hordja, nem kiváltság, hanem jog. Jogom van azon röhögni,amin csak akarok...
2013. aug. 29. 12:08
szerintem meg ha egy kövér lány felvesz egy cicanadrágot kevésbé gusztustalan és ízléstelenebb, mint az aki kineveti. szerencsére vannak még emberek akik egyetértenek ezzel és nem az öltözködését nézi az embertársának és hogy mi hogy áll neki.
természetesen legyen mindenkinek önkritikája, de ha ő jól érzi magát a cicanadrágban, akkor senkinek nincs semmi joga abba beleszólni.
én vékony vagyok, nem hordok cicanadrágot, de nem érdekel ha valaki azt hordja mellettem az utcán. felőlem pasi is hordhatja! nem érdekel más öltözködése.
20L
2013. aug. 29. 12:08
Miért, az jobban esik, hogy a semmin háborogsz és totál idiótán viselkedsz? Azt bámulsz, akit akarsz, nyilván, de szerintem egyszerűbb valamit figyelmen kívül hagyni, mint utána percekig meg órákig, vagy itt az interneten napokig azon forogni, hogy xy szerinted szarul nézett ki és minősíthetetlen, unintelligens stílusban tolni a bodyshaminget. Már rég hatásosan gyógyítanák a rákot, ha az emberek a fölösleges szabadidejüket nem f-szságokkal vezetnék le.
2013. aug. 29. 12:09
Persze, jogod van röhögni másokon, de míg a cicanadrág hordása nem csinál az emberből totális idiótát, mások kinevetése, szégyenkezésre buzdítása és csúfolása eléggé leviszi az ember intelligenciáját a szarba.
2013. aug. 29. 12:12
Kapcsolódó kérdések: