Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek ezt?
Figyelt kérdés
Szerettek egy fiúhoz odabújni, átölelni mert jól esik? Mert én fiú létemre szeretek megölelni egy lányt mert nagyon jól esik, de ti hogy vagytok ezzel? Vagy szeretitek ha ölelget titeket?2013. aug. 24. 00:49
3/9 anonim válasza:
Én imádok ölelgetni. De nem mindenkit. Csak aki megérdemli
4/9 anonim válasza:
én is így vagyok ezzel,fiú létemre imádom ölelgetni a lányokat :)
5/9 anonim válasza:
a lányokat imádjátok ölelgetni, de a fiúkat már nem?
Kérdező: igen szeretem ha egy fiú megölel főleg ha őszintén.
6/9 OoVvSs válasza:
nagyon szeretem :) az ismerőseim közül is mindenki 15/L
7/9 anonim válasza:
imádom,ha akit szeretek megölel:D:D:D:) az a legjobb:)
8/9 anonim válasza:
Nekem nincs barátom, úgyhogy nincs kihez, de nagyon sokszor hiányzik egy-egy ilyen ölelés...
9/9 anonim válasza:
Nagyon szeretem, ha megölel egy fiú, olyan melengető érzés. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!