Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért szeretitek a cicanacis lányokat?
#7 te voltál már kint az utcán?
igen voltam. és ugyebár nem a másik seggében van a fejem, hogyha elfordulok másfelé, mondjuk a lábam elé nézek, ne menjek neki másnak. elég hülye kifogás.
alapvetően nem nézegetem más emberek hátsóját... :D mégis látom a közlekedést, a járdát, az utamat. valószínúleg ha te más fenekét nézegeted, hamarabb ér valami mint engem.
Aha gondolom, te soha senkin nem röhögtél még...
hagyjuk már.
Iszod a bort és prédikálod itt a hülyeséget, mintha te bárkinél is jobb lennél. Pedig most is ítélkezel, azok felett, akik a dagadtakon röhögnek...
Az intelligenciát nem befolyásolja az, hogy számomra mi vicces.
Aki meg hülyét csinál magából nyilvános, az megérdemli, hogy kiröhögjék.
Ha tütüben mennék utcára engem is kiröhögnének, jogosan.
"valószínúleg ha te más fenekét nézegeted, hamarabb ér valami mint engem."
Én ugyan senkiét nem nézegetem, de egy dagadt s_gget nem lehet nem látni. Számomra undorító.
Te 3 üzenet után ilyet írsz egy másik emberre, csak mert véleménye van a dagadtakról?
Szánalmas vagy, a szüleidnek meg csak gratulálni tudok, hogy mit adtak ki a kezük közül.
én soha nem röhögtem ki senkit az öltözködése miatt! hihetetlen? hát elég szomorú... lehet hogy jogod van kinevetni mást a külseje miatt, de elég keveset érsz akkor mások szemében.
"Én ugyan senkiét nem nézegetem, de egy dagadt s_gget nem lehet nem látni. Számomra undorító."
számomra meg az ilyen felszínes emberek az undorítóak. a dagadt feneket sem vennéd észre, ha nem keresnéd... :)
75% nak igaza van. a pár hozzászólásod olyan szegényes személyiséget rejt, hogy az hihetetlen.. szerencsésnek érzem magam hogy személyesen nem ismerek ilyen embert.
Nem. Olyanokról írok ilyet, akik szerint elfogadott, hogy a nőket a testük és ruhaválasztásuk alapján kategorizálja, korlátozza és hibáztassa, kritizálja.
Nem azért tartalak idiótának, mert nem tetszik, ha valaki kövér. Nekem sem tetszenek a kövérek, de nekem legalább a s.ggem nem féltékeny a sok szarra, ami a számon jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!