Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért szeretitek a cicanacis lányokat?
"Mint ha nem is lenne rajta semmi. Teljesen kirajzolódik a fenék vonala"
Ha ezt megtoldod azzal, hogy CICAnadrág a neve, tehát nem zsírmangalicákra lett kitalálva, akkor meg is válaszoltad a saját kérdésedet.
No igen.
Azt hiszem megkaptad már a válaszokat...
Talán azért mert úgy néz ki mintha nem is lenne rajta semmi és kirajzolódnak a vonalai.
Ilyen hülye kérdést sem hallottam már régóta...
valószínű pont azért, mert látszik a feneke a lánynak :D
de sosem értettem, hogy miért zavarja sokakat az ha egy molettebb lány cicanadrágot hord. ha nem tetszik egyszerűen nem kell odanézni :D ilyen nehéz elfordítani manapság a fejüket vagy becsukni a szemüket az embereknek?
Én nem szeretem a cicanadrágot, semmi pénzért nem venném fel, pedig jó alakom van.
Az utolsó válaszolónak pedig; szerintem mindenkinek tudnia kell értékelnie az adottságait, ergo egy teltebb lány, akin nevetségesen mutat a cicanadrág, ne vegye fel úgy, hogy az egész feneke kilátszódjon, és nem lesz nevetség tárgya. :) ennyi. Szerintem ízléstelen felvenni úgy a cicanadrágot, hogy kint van az ember segge belőle, amúgy is.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!