Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti inkább a rövid, félhosszú vagy hosszú hajat szeretitek egy lányon?
Figyelt kérdés
Mivel a nyári strand tönkretette a hajam így elszántam magam hogy vágatok a hajamból (1,5 éve nem tettem)kb. a mellem alá ér.
Vannak olyan ismerőseim(fiúk is) akik szerint vágassam rövidebbre és vannak olyanok is akik szerint inkább hosszabbra növesszem. 17L
2013. aug. 27. 21:51
3/9 anonim válasza:
a hosszabbakat szeretem szentem meg picit noveszd de figyelj arra h a vege ne legyen torodezett allitolag van ra valam spray:D es en pl szeretem ha egy lany vasalja a hajat akkor olyan puha meg minden es jobb simogatni.! :D
4/9 A kérdező kommentje:
nem tudom,azon gondolkodtam,hogy 2 cm vágatok és utánna növesztem tovább.a köldökömig sok lenne?
egyébként vörös a hajam...nem tipikus vörös de vörös :D
2013. aug. 27. 21:54
6/9 A kérdező kommentje:
vasalni nem vasalom a hajam mert egyébként is szögegyenes :D balzsamot használok úgyhogy puha is ezzel nincs gond :D
2013. aug. 27. 21:57
7/9 anonim válasza:
nem baj ha a koldokodig er. ha apolt es jol all neked akkor semmi baj:) de ha seretnel kuldni kepet h milyen most akkor tobbet tudok segiteni.! :D
8/9 anonim válasza:
Hosszú.
Rövidek nekem nem tetszenek.
9/9 anonim válasza:
Ha feltudok rajta mászni, akkor ok
Flynn Rider
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!