Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éjszakai, bújkálós meztelenkedési vágyam mitől lehet?
Sziasztok! Tiszaújvárosi 18 éves srác vagyok. Körülbelül egy éve-miután egyik haverom elmesélte, hogy a szabadban hol és hogy milyen izgalmas volt a barátnőjével szexelni-elkezdte mozgatni a fantáziámat a szabadtéri meztelenkedés. Azt tudni, kell, hogy ha egyedül voltam itthon is szülők nélkül, rendre mindig ruha nélkül voltam a házban. Aztán egyik éjszaka azt mondtam a szüleimnek, hogy elmegyek szórakozni kicsit. Helyette azt a helyet látogattam meg, amiről a haver mesélt. Legalább két óráig bolyongtam, hogy biztos nem jön-e senki, annyira paráztam. De aztán levetkőztem és nagyon tetszett. Nem is ez a lényeg. Inkább az, hogy az elmúlt egy év alatt teljesen a rabjává tett ez az élmény és egyre erősödik. Mostmár ott tartok, hogy minden pénteken azt hazudom, hogy discoba megyek, a haveroknak meg azt, hogy nincs kedvem bulizni és minden pénteken meztelenkedni járok. A baj ott kezdődik, hogy ott tart már ez az egész, hogy minden héten túrkálóból, vagy ebayről veszek pólót, rövidnadrágot, meg vmi papucsot a lehető legolcsóbban, megvárom amíg itthon mindenki elalszik, felveszem a ruhákat és kisétálok a város szélére. Illetve a várostáblán túl az első távolsági buszmegállóig. Ott a buszmegálló mögött bemegyek az árokba, levetkőzöm és öngyújtóval elégetem a vékony, használt ruhaneműket. :S
És úgy próbálok gyalog meztelenül hazajutni, hogy ne lásson meg senki. Árkokban fekve, ha jön egy-egy éjszakai autós. Bokrokban bújkálva, ha szórakozó fiúk,lányok jönnek-mennek. Nagyobb szemetesek, konténerek, parkoló autók mögé rejtőzve, ha úgy adódik a helyzet,stb. Ráadásul a házunk környékén elég jó a közvilágítás is. És a távolság a buszmegállótól a házunkig km-ben számolható. És már 5 alkalommal megláttak az elmúlt pár hónapban. :( Amit én nem akarok. 2-3 fős csoport buliba menet, hajnalban kutyáját sétáltató öregasszony. És mindenki rámszólt, hogy mi a fenét csinálok? Ilyenkor annyira megijedek, hogy elkezdek rohanni az ellenkező irányba, ameddig biztonságba nem érzem magam vhol az út menti árokban, vagy egy bokorban, vhol. Volt, hogy emiatt átrohantam a főúton és pont arra jött egy autós, aki rámdudált,stb. Élvezni nagyon élvezem ezt de tarthatatlan. Valami tanács, hogy hogy tudnám ezt elnyomni magamban? Szülőkhöz nyílván nem fordulnék. Sem pszichológus tanácsához. El sem merném nekik mondani a sztorimat. Mitől alakul ki az a vágy, hogy valaki telejsen kiszolgáltatott állapotba akarjon kerülni? Félek, hogy feljelentenek, vagy ha vki meglát, nem engedi, hogy elfussak. Vagy, hogy szüleim úgy látnak meg, hogy meztelenül lépek be a bejárati ajtón. Vagy a legrosszabb, hogy esetleg rendőrök visznek haza csupaszon. :( Mit tehetnék? Egyelőre nem bírom abbahagyni. :((
Mondjuk ez elég komoly : D Nem hallottam még ilyenről.
Most ezzel mondhatni eléggé csúcsponton vagy,megpróbálhatnád most ezt visszaszorítani. Úgy értem, hitesd el magaddal, hogy nincs tovább, és szépen lassan csinálnád ezt tovább ugyan addig, ameddig elkezdted. Kvázi visszafelé játszod az egészet, addig a helyig, ahonnan indult a történet.
B verzió, hogy csinálod tovább, de mindig egy ruhadarabot magadon hagysz. Egyszer egy alsógatyát, utána zoknit, stb. Hátha a végén már megszoknád, és utoljára ruhában mennél haza.
Egyébként fejben dől el minden, ha akarod, abba tudod hagyni. Viszont szerintem sem ártana dumálnod egy pszichológussal. Csodákra képes, hidd el.
Szia! ha kérdezhetem, hol tart most a dolog?
Szvsz, ez az "Egyébként fejben dől el minden, ha akarod, abba tudod hagyni" duma nem éppen rengeteg életismeretröl ad tanúbizonyságot... Az összes szenvedélybetegnek lehetne ezt mondani, én pl. internetfüggö vagyok...
Azt hiszem, valamennyire át tudom érezni a dolgot. alálgatok: nem lehet, hogy egy kicsit több kalandot kéne belecsempészned az életedbe? Nem akarsz Pestre költözni?:) Tényleg, mit csinálnál,ha te is a belvárosban laknál?
A pszichológustól félsz.. bocsáss meg, ez kicsit olyan mint amikor a sok kis fitymaszükületes 13éves sír, hogy ez milyen gáz, és meghalnának, ha felnötteknek meg kéne mutatniuk...
Ez a szenvedély talán nem a legegészségesebb, de messze van attól, hogy undorító legyen, nem? Egy pszichológus miért ítélne el téged egy kisebb furcsaságért? Vagy másik kérdés: Te elítélnéd a barátodat, ha elárulna valami hasonló sztorit magárol (pl. meleg)?
Félek, ez inkább a arról szól, ahogyan te a közösségbe-illeszkedés-t és a másságot látod.
A fentiekkel együtt azt nem hiszem, hogy könnyü! De ha megengedheted magadnak mindenképp ajánlok pszichoterapautát, pszichológust, vagy elsöre valamilyen tanácsadót, aki továbbirányít. Persze biztos jobban érzed magad, ha valamelyik közeli nagyvárosban látogatsz el ilyenhez az anonimitás miatt, bár pesze az orvosi titoktatrtási eskü erösen kötelez (büntetendö, ha egy pszichológus karattyol, bár miért tenné).
(Én évekig nem mertem még a pszichoterapautámnak sem elmondani egy bizonyos dolgot, és most, 10 évvel késöbb jövök rá, hogy a 'problémát' akkor földolgozhattam volna, de így 10 jó év kvázi elment az életemböl. Neki aztán nem jelentett volna akkora megrázkódtatást.)
Előbb utóbb fogsz szakemberrel találkozni.
A közterületen meztelenkedés erősen büntetőjogi tétel, szóval börtönbe fognak zárni, de előtte kikérik egy igazságügyi szakértő véleményét is. Ebből fogják leszűrni, hogy mennyire lehetsz szexuális bűnöző.
Én sem vagyok a meztelenség ellen, sőt nagyon szeretem, de nem közterületen rohangálok pucéran, hanem nudista strand, otthon, kertben nyáron stb...
És én is élvezem, de nem szexuális értelemben, hanem mert veszettül kényelmes állapot, és imádok pucéran fürödni pl: a velencei tóban.
Egyszóval elég egyértelmű, hogy ez nálad szexuális indittatású, és az is, hogy idő kérdése mikor kerülsz rendőr kézre.
Ha van eszed még most önként és dalolva elmész egy szakemberhez (pszihiáter) mielőtt
a strigulákat húzkodnád egy cella falon.
Szerintem ebből nem lehet "kigyógyulni" mert ez sem betegség... Ez amolyan fétis. És egyáltalán nem mondanálak közveszélyesnek, mert nem ártanál más embereknek, sőt félsz tőle, hogy meglátnak. Pont ez az, ami megadja számodra az izgalmát a dolognak. Légy óvatos!
És tényleg jó ötlet lenne, hogy rejts el félúton egy ruházatot, ahonnan visszafelé már túl kockázatos pucéran menni. Így nem hazáig, csak egy kihaltabb szakaszon lennél meztelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!