Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves srác vagyok, és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves srác vagyok, és még nem volt éjszakai magömlésem. Ez miért van? (ha számít gyakran hokizok)

Figyelt kérdés

2013. aug. 14. 13:02
 1/9 Sir Sarcasm ***** válasza:
igen számít, pontosan azért nincs !
2013. aug. 14. 13:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha nem hokiznál se biztos h lenne
2013. aug. 14. 13:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor tartsak szünetet?
2013. aug. 14. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Istenem. Ha nem vered ki akkor van magömlésed. Miért kéne szünetelned ?? A lényeg hogy a hormonok távozzanak az mind1 hogy így vagy úgy. Nekem pls sosem volt mert annyira hamar elkezdtem de nem is érdekel.
2013. aug. 14. 13:13
 5/9 Sir Sarcasm ***** válasza:
100%
Ha annyira szeretnéd, hogy legyen akkor tarts, de előre szólok nem nagy élmény telenyomott gatyával ébredni.
2013. aug. 14. 13:22
 6/9 anonim válasza:
Egyet értek az előtem szólóval! Nagyon nem jó úgy ébredni, hogy teli élvezted az alsót. Nálam egyszer volt ilyen sötét színű alsóban voltam és sajnos a foltot hagyott... Apám le is ült velem beszélgetni (ciki volt).
2013. aug. 15. 22:26
 7/9 anonim ***** válasza:

igazábol nekem volt és azelött 1 szer sem v@rtem még ki.

hanem akkor jöttem rá hogy már érett vagyok rá és ...

azota néhányszor "meg könnyitem" magam

2013. aug. 16. 00:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne tarts szünetet, hokizz nyugodtan...akkor van éjszakai, ha nem érsz rá napokig, és elhanyagolod a félszemű kígyó köptetését...persze nem árt egy jó álom is...

nem szükséges erre várni, csináld magad...

2013. aug. 22. 16:54
 9/9 anonim ***** válasza:
ha nem vered ki hetekig, akkor éjszaka egy szép álom kíséretében kiürülsz. Ha vered rendesen hetente 2-3 alkalommal a fütykösöd, akkor nem lesz éjszakai magömlésed. Pofonegyszerű.
2014. febr. 20. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!