Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éjszakai, bújkálós meztelenked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éjszakai, bújkálós meztelenkedési vágyam mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tiszaújvárosi 18 éves srác vagyok. Körülbelül egy éve-miután egyik haverom elmesélte, hogy a szabadban hol és hogy milyen izgalmas volt a barátnőjével szexelni-elkezdte mozgatni a fantáziámat a szabadtéri meztelenkedés. Azt tudni, kell, hogy ha egyedül voltam itthon is szülők nélkül, rendre mindig ruha nélkül voltam a házban. Aztán egyik éjszaka azt mondtam a szüleimnek, hogy elmegyek szórakozni kicsit. Helyette azt a helyet látogattam meg, amiről a haver mesélt. Legalább két óráig bolyongtam, hogy biztos nem jön-e senki, annyira paráztam. De aztán levetkőztem és nagyon tetszett. Nem is ez a lényeg. Inkább az, hogy az elmúlt egy év alatt teljesen a rabjává tett ez az élmény és egyre erősödik. Mostmár ott tartok, hogy minden pénteken azt hazudom, hogy discoba megyek, a haveroknak meg azt, hogy nincs kedvem bulizni és minden pénteken meztelenkedni járok. A baj ott kezdődik, hogy ott tart már ez az egész, hogy minden héten túrkálóból, vagy ebayről veszek pólót, rövidnadrágot, meg vmi papucsot a lehető legolcsóbban, megvárom amíg itthon mindenki elalszik, felveszem a ruhákat és kisétálok a város szélére. Illetve a várostáblán túl az első távolsági buszmegállóig. Ott a buszmegálló mögött bemegyek az árokba, levetkőzöm és öngyújtóval elégetem a vékony, használt ruhaneműket. :S

És úgy próbálok gyalog meztelenül hazajutni, hogy ne lásson meg senki. Árkokban fekve, ha jön egy-egy éjszakai autós. Bokrokban bújkálva, ha szórakozó fiúk,lányok jönnek-mennek. Nagyobb szemetesek, konténerek, parkoló autók mögé rejtőzve, ha úgy adódik a helyzet,stb. Ráadásul a házunk környékén elég jó a közvilágítás is. És a távolság a buszmegállótól a házunkig km-ben számolható. És már 5 alkalommal megláttak az elmúlt pár hónapban. :( Amit én nem akarok. 2-3 fős csoport buliba menet, hajnalban kutyáját sétáltató öregasszony. És mindenki rámszólt, hogy mi a fenét csinálok? Ilyenkor annyira megijedek, hogy elkezdek rohanni az ellenkező irányba, ameddig biztonságba nem érzem magam vhol az út menti árokban, vagy egy bokorban, vhol. Volt, hogy emiatt átrohantam a főúton és pont arra jött egy autós, aki rámdudált,stb. Élvezni nagyon élvezem ezt de tarthatatlan. Valami tanács, hogy hogy tudnám ezt elnyomni magamban? Szülőkhöz nyílván nem fordulnék. Sem pszichológus tanácsához. El sem merném nekik mondani a sztorimat. Mitől alakul ki az a vágy, hogy valaki telejsen kiszolgáltatott állapotba akarjon kerülni? Félek, hogy feljelentenek, vagy ha vki meglát, nem engedi, hogy elfussak. Vagy, hogy szüleim úgy látnak meg, hogy meztelenül lépek be a bejárati ajtón. Vagy a legrosszabb, hogy esetleg rendőrök visznek haza csupaszon. :( Mit tehetnék? Egyelőre nem bírom abbahagyni. :((

#meztelen #meztelenkedés #kiszolgáltatottság #csupaszkodás #meztelenük #szabadban meztelenkedés
2013. aug. 28. 20:15
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
80%
fúj te szatír
2013. aug. 28. 20:17
 2/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szatír. :( Gyűlölöm, ha meglátnak. Ha mindig zökkenőmentese haza tudnék jutni és nem látna meg soha senki, akkor nem írtam volna ide, mert nem keürlhetnék bajba.
2013. aug. 28. 20:23
 3/42 anonim ***** válasza:
92%
XD bexarok hogy van ilyen ember is :D jol elvagy sztem jarj nudista strandra XD
2013. aug. 28. 20:24
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
Pedig, ha változtatni akarsz muszáj szakember segítségét kérned! Mégis miért szégyenled elötte? Neki ez a szakterülete! Ráadásul ide is letudtad írni.
2013. aug. 28. 20:29
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
Valamikor olvastam egy hasonló kérdést, csak ő idegen házakban, meg zárt iskolában bujkált este :D Eléggé fura. Szerintem tudatosítsd magadban, hogy ez nem normális és meg akarsz szabadulni tőle. Második pontban meg ne vetkőzz le, küzdj az érzés ellen. Csak Te tudod megváltoztatni a szituációt, bármilyen helyzetben is vagy, az agyban dől el minden. Menj el és foglald le magad, ha rád tör... Hajrá :D
2013. aug. 28. 20:31
 6/42 anonim ***** válasza:
100%

Hú, ez elég durva történet. Soha nem hallottam még hasonlót sem.

Arra, hogy ez mitől lehet, elég nehéz rájönni. Ezt valószínűleg csak szakember tudná pontosan megállapítani. Az a legnagyobb baj, hogy ez tényleg veszélyes olyan szempontból, hogy meztelenkedés miatt fel is jelenthetnek. Valahogyan próbáld magad leszoktatni róla... muszáj megpróbálnod.

2013. aug. 28. 20:38
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg azt el is felejtettem leírni, hogy nyáron még oké, hogy meztelenül vagy, de ha télen fekszel be az árokba ruha nélkül, akkor abból komoly betegséged is lehet!
2013. aug. 28. 20:40
 8/42 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmesebb válaszokat!

Ezzel nem nyugtattál meg. Lehet, hogy ez a szakterülete, de véleménye mindenkinek van és nem nagyon tudnék a szemébe nézni, miután végére értem a történetnek. :(

Ha nő, akkor azért, ha férfi, akkor meg azért.

Köszönöm a választ. Igen,használtam a keresőt, hátha van hasonló eset. És én is megtaláltam az általad említett srácot, illetve a kérdését. De neki telejsen más. Ő az önkielégítést próbálja meg izgalmasabbá tenni a meztelenkedéssel. Nálam ilyen vágy nincs. Egyedül biztosnem tudnám elnyomni ezt. Szó szerint alig várom, hogy elinduljak. Olyasmi bizsergő érzés, mint amikor első randira megy az ember, vagy nem is tudom. Csak után jövök rá, hogy mekkora hülyeséget csináltam, amikor már elégtek a ruháim és ott vagyok teljesen csupaszon. De addig nem bírom magam türtőztetni. Minden héten alig várom a pénteket. :(

2013. aug. 28. 20:46
 9/42 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy feljelenthetnek. Nem akarnám abbahagyni, ha nem származhatna belőle bajom. De egyszerűen csak elméleti síkon is imádom azt a gondolatot, hogy vhol a biztonságtól távol ott vagyok teljesen meztelenül és nem tudok felöltözni. De nem akarok belőle problémát. Voltamm ár közel hozzá és megijedtem. A telet pedig ne is mondd. Bár valószínűleg a hideg sem fog vissztartani. :(

2013. aug. 28. 20:53
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

Ez mekkora :D

Nekem szimpatikus ez a fajta kalandvágy, bár ilyet nem csinálnék, mert gyűlölök kiszolgáltatott lenni.

Szerintem egy pszichológus segíthet megfejteni a dolgot és más utakat találni arra, hogy kiéld ezt a vágyadat.

Amúgy ameddig iskolába jársz, addig ingyenesen mehetsz a helyi Nevelési tanácsadó pszichológusaihoz és a szüleidnek meg sem kell tudniuk ezeket a dolgokat. Egy ideig én is jártam 20 éves koromban, pusztán mert jó volt beszélgetni.

21/F

2013. aug. 28. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!