Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éjszakai, bújkálós meztelenked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éjszakai, bújkálós meztelenkedési vágyam mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tiszaújvárosi 18 éves srác vagyok. Körülbelül egy éve-miután egyik haverom elmesélte, hogy a szabadban hol és hogy milyen izgalmas volt a barátnőjével szexelni-elkezdte mozgatni a fantáziámat a szabadtéri meztelenkedés. Azt tudni, kell, hogy ha egyedül voltam itthon is szülők nélkül, rendre mindig ruha nélkül voltam a házban. Aztán egyik éjszaka azt mondtam a szüleimnek, hogy elmegyek szórakozni kicsit. Helyette azt a helyet látogattam meg, amiről a haver mesélt. Legalább két óráig bolyongtam, hogy biztos nem jön-e senki, annyira paráztam. De aztán levetkőztem és nagyon tetszett. Nem is ez a lényeg. Inkább az, hogy az elmúlt egy év alatt teljesen a rabjává tett ez az élmény és egyre erősödik. Mostmár ott tartok, hogy minden pénteken azt hazudom, hogy discoba megyek, a haveroknak meg azt, hogy nincs kedvem bulizni és minden pénteken meztelenkedni járok. A baj ott kezdődik, hogy ott tart már ez az egész, hogy minden héten túrkálóból, vagy ebayről veszek pólót, rövidnadrágot, meg vmi papucsot a lehető legolcsóbban, megvárom amíg itthon mindenki elalszik, felveszem a ruhákat és kisétálok a város szélére. Illetve a várostáblán túl az első távolsági buszmegállóig. Ott a buszmegálló mögött bemegyek az árokba, levetkőzöm és öngyújtóval elégetem a vékony, használt ruhaneműket. :S

És úgy próbálok gyalog meztelenül hazajutni, hogy ne lásson meg senki. Árkokban fekve, ha jön egy-egy éjszakai autós. Bokrokban bújkálva, ha szórakozó fiúk,lányok jönnek-mennek. Nagyobb szemetesek, konténerek, parkoló autók mögé rejtőzve, ha úgy adódik a helyzet,stb. Ráadásul a házunk környékén elég jó a közvilágítás is. És a távolság a buszmegállótól a házunkig km-ben számolható. És már 5 alkalommal megláttak az elmúlt pár hónapban. :( Amit én nem akarok. 2-3 fős csoport buliba menet, hajnalban kutyáját sétáltató öregasszony. És mindenki rámszólt, hogy mi a fenét csinálok? Ilyenkor annyira megijedek, hogy elkezdek rohanni az ellenkező irányba, ameddig biztonságba nem érzem magam vhol az út menti árokban, vagy egy bokorban, vhol. Volt, hogy emiatt átrohantam a főúton és pont arra jött egy autós, aki rámdudált,stb. Élvezni nagyon élvezem ezt de tarthatatlan. Valami tanács, hogy hogy tudnám ezt elnyomni magamban? Szülőkhöz nyílván nem fordulnék. Sem pszichológus tanácsához. El sem merném nekik mondani a sztorimat. Mitől alakul ki az a vágy, hogy valaki telejsen kiszolgáltatott állapotba akarjon kerülni? Félek, hogy feljelentenek, vagy ha vki meglát, nem engedi, hogy elfussak. Vagy, hogy szüleim úgy látnak meg, hogy meztelenül lépek be a bejárati ajtón. Vagy a legrosszabb, hogy esetleg rendőrök visznek haza csupaszon. :( Mit tehetnék? Egyelőre nem bírom abbahagyni. :((

#meztelen #meztelenkedés #kiszolgáltatottság #csupaszkodás #meztelenük #szabadban meztelenkedés
2013. aug. 28. 20:15
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

Mitől lennék piszkos? Az árokban nagyrészt fű van. És a hazajutás nem úgy működik, hogy befekszem egy árokba és nekiállok gurulni hazáig. Vagy nem is tudom, hogy gondoltad. Nem értem, mitől lennék piszkos. Szüleim pedig hajnali 3-4 körül leginkább alszanak. Ha csak nem szerelnek be a házba biztonsági kamerákat, nem igazán látnak meg éjszaka.

A hatalmas mókás beszólásod 10-ből 9 embernek eszébe jut. Csak tisztában vannak azzal, hogy egyrészt még csak mosolyra sem méltóztatja senki,másrészt elavult-ilyen gyenge poénokat még nagyfaterom sem süt el- ezért megkímélik az olvasókat. "Vigyél magaddal egy kötelet és akaszd fel magad a fára." Hihihihahaha, eredeti na...

2013. szept. 1. 16:14
 22/42 anonim válasza:
24%
21# nem poénnak szántam Te szerencsétlen
2013. szept. 1. 16:18
 23/42 anonim válasza:
29%
szerinted miért jut eszébe 10-ből 9 embernek?
2013. szept. 1. 16:25
 24/42 A kérdező kommentje:
Tudom, de az még az érthető verzió lett volna. Így viszont semmi értelme nem volt ide behányni a hülyeséged. Semmi köze a témához. Ha unatkozol és barátkozni szeretnél neten, inkább chatelj valahol te szerencsétlen. Bár úgy nehéz lesz, ha egy kérdésre nem tudsz válaszolni érdemben. Azért élőben remélem nem vagy olyan szinten, hogy ha valaki megkrédezi, hány éves vagy, üres tekintettel és retardált hangon rávágod, hogy felhő.
2013. szept. 1. 16:28
 25/42 A kérdező kommentje:
Mert az teljesen normális, hogy olyan embernek akarod a halálát, illetve bíztatod öngyilkosságra, akit nem is simersz. Ja kimaradt a sorból, hogy reméled, hogy egyszer meg is erőszakolják. Üdvözöllek az idióták körében te normális. :D
2013. szept. 1. 18:14
 26/42 anonim ***** válasza:
65%

Ilyen még nem jutott eszembe. Én is imádok meztelenül lenni sokat szoktam nyáron ha olyan idő van meztelenül sétálni, gombászni, futni erdőben. Van egy kis szőlősünk ott meztelenül dolgozom. Jól érzem magam.

Téged izgat a meztelenség, meg a kiszolgáltatott helyzet. Nincs ezzel semmi gond, hiszen nem mutogatni akarod magad, sőt ha jól értem zavar is ha meglátnak.

2013. szept. 5. 18:38
 27/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommentet. Örülök, hogy vannak mások is, akik szeretik a meztelenség valamelyik formáját. És nem, nem szeretem, ha meglátnak. Izgalmas érzés a tudat, hogy bekövetkezhet. De nem szeretem, ha meglátnak. És köszönöm, hogy téged nem zavar.

2013. szept. 5. 18:58
 28/42 anonim válasza:
100%
A meztelenség engem is vonz, habár én csak otthon(mikor magamban vagyok) illetve természetben szoktam meztelen lenni. Hát a kiszolgáltatottságban ez is benne van, a lebukás... Én inkább az elköltött pénzt látom kárnak. Mi lenne, ha hátitáskába raknád a ruhád, s a házatokhoz közel felöltöznél? Már nincs így akkora gáz... Zsaruk: ne járkálj annyira nyilvános helyen.
2013. szept. 12. 13:05
 29/42 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi, ez hasznos tipp. Ma kipróbálom.
2013. szept. 13. 20:10
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

ezt mindenképpen szakeberell kell kezeletetni,ő nem jelentehti a dolgot. (Bizonyos esetekben igen)de tiedben nem.

A rendőr nem haz visz mert nem taxi.

és igen sanszos,hogy valaki elkap és rendőrt hív,mint a margitszigeti szatír esetében.

ja és mazo hajlamod is van.

2013. szept. 20. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!