Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a párotoknak?
1,5 éve vagyunk együtt a barátommal, nagyon szeretem őt. Pár napja a legjobb barátja elhívott vacsizni és azt mondta h egyre jobban szeret engem. Ti mit tennétek, elmondjam a barátomnak, de nem szeretném ha miattam lenne vége a barátságuknak(gyere koruk óta a legjobb barátok).
ő 27, én 23
11
Valami nem kóser a kérdezővel:
*Pár napja a legjobb barátja elhívott vacsizni és azt mondta h egyre jobban szeret engem.
Már eleve nem fogad el egyedül egy vacsorameghívást egyedül a társa haverjától az ember.
Szóval valami nem lóser a storyban.
#12 Miért ne? Nekem a legjobb barátom a pasim legjobb barátja lett, miután bemutatott neki elég sokat beszélgettünk, is egész jóban vagyunk, mindent elmondok neki, és neki is van barátnője. Ettől függetlenül elszoktunk menni olykor-olykor együtt ebédelni, kávézgatni, akár vacsizni is, szerintem ebben semmi rossz nincs. Nekem a barátom tud róla, de nem zavarja, sőt..örül neki.
20/L
14 Nem vagyunk egyformák
Az ember a társa haverjával max. 1 kávéra ül be, de nem megy ebcsizni, meg vacsizni, mert ha vacsizni van kedve, akkor a társát is viszi.Szerintem. Külön a társának a barátjával nem. Egy olya n nő aki szeretoi a társát már csak rá való tekintettel is nem-et mondana.Alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!