Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmondanátok a párotoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok a párotoknak?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyunk együtt a barátommal, nagyon szeretem őt. Pár napja a legjobb barátja elhívott vacsizni és azt mondta h egyre jobban szeret engem. Ti mit tennétek, elmondjam a barátomnak, de nem szeretném ha miattam lenne vége a barátságuknak(gyere koruk óta a legjobb barátok).

ő 27, én 23

2013. aug. 25. 19:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy foghatod te ezt fel úgy, hogy MIATTAD megy tönkre a viszonyuk? A srác startolt rád, ő a hibáztatható, voltaképp a pasid is egy árulótól szabadulna meg (értelemszerűen abban az esetben is, ha nem lenne ellenedre a hódítóhadjárat - ami pontosan a nagy haver terve, ugyebár).
2013. aug. 25. 19:36
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

11

Valami nem kóser a kérdezővel:

*Pár napja a legjobb barátja elhívott vacsizni és azt mondta h egyre jobban szeret engem.

Már eleve nem fogad el egyedül egy vacsorameghívást egyedül a társa haverjától az ember.

Szóval valami nem lóser a storyban.

2013. aug. 25. 19:39
 13/20 anonim ***** válasza:
Én mondjuk úgy értelmeztem azt a szövegrészt, hogy a meghívás kiejtésével egyetemben esett meg a vallomáselőleg (ergo a csajnak nem kellett feltétlen kellett rábólintania semmire), viszont ha a te verziódnál maradunk, nem elhanyagolható, hogy előtte milyen kapcsolatot ápolt a kérdező gyerekkel.
2013. aug. 25. 19:43
 14/20 anonim ***** válasza:

#12 Miért ne? Nekem a legjobb barátom a pasim legjobb barátja lett, miután bemutatott neki elég sokat beszélgettünk, is egész jóban vagyunk, mindent elmondok neki, és neki is van barátnője. Ettől függetlenül elszoktunk menni olykor-olykor együtt ebédelni, kávézgatni, akár vacsizni is, szerintem ebben semmi rossz nincs. Nekem a barátom tud róla, de nem zavarja, sőt..örül neki.

20/L

2013. aug. 25. 19:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
hasonló a mi szitunk az állítólagos barátommal. Feljött hozzánk és amíg én elugrottam cigiért azt mondta a páromnak h "most már ide ülhetsz az ölembe". Párom ezt azonnal elmondta nekem azóta nem keresem a társaságát. Az ilyen embert nem lehet barátnak nevezni, hiába ismerem már kiskorom óta.
2013. aug. 25. 19:47
 16/20 anonim ***** válasza:

14 Nem vagyunk egyformák

Az ember a társa haverjával max. 1 kávéra ül be, de nem megy ebcsizni, meg vacsizni, mert ha vacsizni van kedve, akkor a társát is viszi.Szerintem. Külön a társának a barátjával nem. Egy olya n nő aki szeretoi a társát már csak rá való tekintettel is nem-et mondana.Alapból.

2013. aug. 25. 19:49
 17/20 anonim ***** válasza:
#14 Én szeretem a páromat, már 3 éve együtt vagyunk. Egy ideig távkapcsolatban voltunk, emiatt egyszer volt olyan, hogy a párom nem tudott elmenni a srác szülinapjára, és mondta, hogy menjek el nyugodtan. Úgy tekintek rá, mint egy barátra, akinek bármit elmondhatok, eleinte féltem, hogy továbbadja, de aztán ez elmúlt. A barátom pedig rengeteget dolgozik (éjjel is), ezért sokszor van olyan, hogy nem ér rá dolgokra, általában ilyenkor az a legjobb neki, ha senki sem zavarja, én akkor szoktam elmenni valahová ezzel a baráttal, van hogy csak sétálni, vagy csak szimplán beszélgetni, mert azt is kell valakivel. Vannak barátnőim is, de ők sajnos követik a divatot mostanság, és fűvel fával összefekszenek, nekem meg nem az a stílusom. Szóval a lényeg, ami lényeg, hogy erre a barátra úgy tekintek, mintha a "barátnőm" lenne, mindent megbeszélek vele, és ez igen, személyfüggő, mert nálam az ilyen dolgok beleférnek, persze úgy, hogy a párom is tud róla.
2013. aug. 25. 19:58
 18/20 A kérdező kommentje:
kicsit félreérhetően írtam, elhívott vacsizni merthogy szeretné megbeszélni velem h mit érez irántam. Én persze nem fogadtam el a vacsora meghívást és mondtam h szeretem a páromat és rá csak mint a barátom barátjára gondolok és h részemről nem lehet köztünk semmi.
2013. aug. 25. 20:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Na mit mondtam? :P
2013. aug. 25. 20:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha csak megbeszélni akarja, akkor ahhoz nem kell elmenni vacsizni...én még kicsit várnék a helyedben, aztán mondanám el a barátodnak.
2013. aug. 25. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!