Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a párotoknak?
először is nagyon szerelmes vagyok a barátnőmbe.
tegnap elmentünk a haverokkal iszogatni és eléggé berúgtunk reggel arra ébredtem h egy idegen csaj mellettem fekszik, nagyon kevés dolog rémlik az éjszakából, de sajnos szexeltünk egymással.
elmondanátok a barátnőtöknek h megcsaltátok?
27F
Mit ittál? Mert kérnék vagy 2-t belőle... :D
Amúgy jó eséllyel ígyis-úgyis ki fog derülni a dolog, jobb az események elébe menni.
Mond el minél hamarabb.
Lehet, hogy megbocsájt, de én dobnálak azon percben.
Ööö, bocsi, nem kioktatásból, de ugye védekeztetek, vagy legalább a lány elment eseményutániért? :S
Azért kicsit durva lenne, ha úgy derülne ki, hogy megcsaltad, hogy terhesen beállít a lány...
Szerintem légy őszinte, ennyit megérdemel, még akkor is, ha esetleg a kapcsolatotoknak vége lesz így!
legyen gerinced megmondani mit műveltél. amúgy a csaj se lehet valami igényes. egy alkoholtól bűzlő taj részeg pasinak széttenni a lábát...mellesleg csináltass tesztet, hátha elkaptál valami nemi betegséget. remélem legalább volt annyi eszed hogy gumit húzz, és ne fertőzd meg a barátnődet.(
27/N
Pontozzatok le nyugodtan!
Szerintem NE mond el neki..
Ha a haverokkal iszogattál, akkor biztos ők is elég részegek voltak, ráadásul ha jó haverok akkor biztonságban náluk a titkod..Ha elmondod, sohatöbbé nemfog elengedni a lány bulizni, és nem fog benned megbízni..gerinctelen dolog igen, de inkább minthogy egy ilyen hülyeségért elveszísd a szerelmed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!