Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elmondanátok a párotoknak ezt (is)?
Persze, hogy mond el, azért a párod. A gombafertőzésnek kb. 10 millió oka lehet.
Ha meg gumit használtok, - nyugodtan szeretkezhettek, nem fertőzöd meg.
(amúgy meg mit mondanál, miért nem???)
Nyugodtan mond el neki. Ha ettől megundorodik akkor mehet a lecsóba. Nem éri meg sírni utána.
Am elég az ha strandoltál. Tudod van aki tünet nélkül hordozza v csak letojja h gombás. Strandol ő is és így megvan a lehetősége h elkepd tőle
Ne aggódj ezen szerintem! Ha mindent meg lehet beszélni vele, akkor ezt is. Miért lenne ez undorító? Bárkivel előfordulhat nagyon könnyen, egyszóval nem az igénytelenség jele. Szerintem ne szeretkezzetek, még gumival sem, mert a méhbe is bekerülhet a fertőzés, akármi is az, és az csak súlyosbítja a tüneteket, illetve fájna is a szeretkezés.
Beszéld meg vele, hidd el te is megkönnyebbülsz utána, szerintem támogatna. Ha meg nem, akkor annyit is ér.
Simán.
Sőt, anno én kezeltem párom műtött valagát, most az aranyere miatt én kenegetem neki, ő elviselte, hogy tetőtől-talpig sömörös voltam, néha hüvely gombás, hánytam már előtte is, mert annyira féltett, satöbbi.
Hozzá tartozik az élethez ez is, sajnos-nem sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!