Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmondanátok a párotoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok a párotoknak?

Figyelt kérdés

először is nagyon szerelmes vagyok a barátnőmbe.

tegnap elmentünk a haverokkal iszogatni és eléggé berúgtunk reggel arra ébredtem h egy idegen csaj mellettem fekszik, nagyon kevés dolog rémlik az éjszakából, de sajnos szexeltünk egymással.

elmondanátok a barátnőtöknek h megcsaltátok?

27F

2013. máj. 11. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A megcsalást nem nevezném hülyeségnek; hányan jönnek azzal, hogy ó, ő nem tehet róla, mert ivott. És ha megöl valakit ittasan, akkor sem az ő hibája lesz? (tudom, kicsit eltúlzott példa, de ide illik)

És igen, egy ilyen után nehéz visszaszerezni a bizalmat, már ha vissza lehet. De ezt ő okozta saját magának.

2013. máj. 12. 20:22
 12/13 anonim ***** válasza:

20:08

Talán előbb kellett volna gondolkodni?

Szóval szerinted joga van a szerelméhez, de a lánynak nincs joga tudni az igazságot? A tett gerinctelen lenne, a hozzáállásod meg...

2013. máj. 12. 21:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne hallgass arra aki azt mondja hogy ne mond el.. Könyörgöm,ez az egyetlen lehetőség arra hogy egy ici-pivi esélyed is legyen arra hogy vissza szerezhesd valamikor a bizalmát!
2013. máj. 14. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!