Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok akiknek van párja! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akiknek van párja! Ti elmondanátok párotoknak, ha lenne hüvelygombátok?

Figyelt kérdés
kapcsolat közben alakul ki.. de nem szexuális úton.
2013. aug. 8. 07:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ajánlatos elmondani a barátodnak... egyrészt őszinteségből, meg hát szerintem nem örülne a barátod, hogy miután kinyalt téged, mint csöves a lecsós tálat közölnéd vele, hogy gombás a cuncid.

Én úgy ott hagynálak mint a franc... lehet pofán is csapnálak a kis párnával.

2013. aug. 8. 08:01
 2/14 anonim ***** válasza:

Mindenképpen, tudom hogy ciki de muszàj...a gombàt v

bàrhonnnan össze lehet szedni, wc, törölköző, strand stb...

2013. aug. 8. 08:05
 3/14 anonim ***** válasza:
számomra nem volt kérdés, hogy elmondjam-e.. főleg, mert a fog.gátló okozta. meg amúgy is, észrevette volna, hogy valami nem okés. ugyebár ilyenkor szex nem nagyon megy (legalább is nekem nagyon fájt).. minek terelni vagy hazudni? a párod!
2013. aug. 8. 08:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mondd el neki,mert szex után úgyis észreveszi,rajta is kiütések lesznek,amit kezelni kell. Ha ez nem történik meg, akkor te hiába kezeled magad, a következő szexnél visszaragasztja rád.
2013. aug. 8. 08:14
 5/14 anonim ***** válasza:

Miért? Szerinted el kéne hallgatni és meg kéne fertőzni vele a másikat, ha bekaptad a dolgot?

100% elmondanám.

2013. aug. 8. 08:15
 6/14 anonim ***** válasza:

Persze, hogy el kell mondani, hiszen ha testi kontaktusban vagytok, akkor átadod neki!

Ha már voltatok együtt, akkor meg őt is kell kezelni.

2013. aug. 8. 08:15
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerinted a sok válaszoló honnan ért hozzá ennyire?

Úgy, hogy nekik is volt. Ez is egy fertőzés, amit bárki bármikor elkaphat. Orvoshoz kell menni, kezelni kell, aztán elmúlik, ennyi, nincs ebben semmi ciki.

Valószínűleg a barátodnak is kell gyógyszer amúgy is.

2013. aug. 8. 08:40
 8/14 anonim ***** válasza:

igen

mert marha fájdalmas tud lenni a szex

jobb ha tudja miért nem akarok ágyba bújni vele

2013. aug. 8. 08:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem is értem, mit kell ezen szégyellősködni. De én már vagyok olyan öreg hogy ne stresszeljek ezen.
2013. aug. 8. 09:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Gondolj a többi nőre is, akivel a párod még lefekszik. Ugye nem tennéd ki őket is a fertőzés veszélyének?
2013. aug. 8. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!