Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok akiknek van párja! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akiknek van párja! Ti elmondanátok párotoknak, ha lenne hüvelygombátok?

Figyelt kérdés
kapcsolat közben alakul ki.. de nem szexuális úton.
2013. aug. 8. 07:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mért ne mondanád el? Ugyanolyan betegség, mint egy torokgyulladás, és semmi "ciki" nincs benne, inkább testileg kellemetlen. És aki fogékony rá, az sajnos könnyen elkaphatja strandon, uszodában, nyilvános wc-ben is.
2013. aug. 8. 10:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem is elmondta anno a párom mikor megkapta ezt a fertőzést! Nincs ebben semmi rendkívüli. Még elkísértem a kezelésekre is és támogattam amiben csak tudtam. Egy kapcsolatban alap dolog a kölcsönös tisztelet, bizalom és megértés. Ez így természetes.

26 F

2013. aug. 8. 10:47
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem fogamzásgátló és antibiotikum okozott hüvelygyulladást nekem is fájt a szex és még szép,hogy elmondom neki is be kellett venni 1 tablettát és 1hétig nem szexelhettünk.
2013. aug. 8. 11:03
 14/14 A kérdező kommentje:

Kedves első, intelligencia szinted meglátszik! -.-" valószínű nem engedném, hogy kinyaljon sőt h ott lent motoszkáljon..

A többieknek köszönöm a választ,viszont nem élünk még szexuális életet szóval őt nem kell kezelni. :)

2013. aug. 8. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!