Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a párotoknak?
1,5 éve vagyunk együtt a barátommal, nagyon szeretem őt. Pár napja a legjobb barátja elhívott vacsizni és azt mondta h egyre jobban szeret engem. Ti mit tennétek, elmondjam a barátomnak, de nem szeretném ha miattam lenne vége a barátságuknak(gyere koruk óta a legjobb barátok).
ő 27, én 23
Igen, elmondanám. Fordított esetben, ha a barátnőm vallana neki, tudni akarnék róla. Ha titkolnák, úgy érezném, becsaptak, vagy hogy van valami köztük, ezért van a sunnyogás.
Mindenképpen elmondanám. A barátságuk miatt meg ne a te fejed fájjon, a barátját sem sűrűn érdekelte a kapcsolatotok, mikor vallott. Szóval erről ennyit...
Én is a baráttal tisztáznám a határokat. Azt ő majd eldönti mi lesz.
Én csak akkor lépnék, ha már tarthatatlanan a helyzet. Pl zaklat vagy szándékosan keresztbe akar tenni nekünk.
igen, jobb ha tudja
ha nem mondod el, kicsit olyan mint ha titkolnád
és fordított esetben te is jobban örülnél ha tudnál róla, nem?
És te nem intézted el a pasit, hogy egyszer s mindenkorra leakadjon rólaD? szép.
Én nem szólnék a barátodnak, de a másikat úgy helyre raktam volna, hogy megemlegeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!